Milance Skot
Domaćin
- Poruka
- 4.126
Preko mreze, nekolicinu, sve iz inostranstva. Naravno, ako pod 'upoznavanjem' definisemo i pricu, zezanje i generalni hanging-out preko IRC-a i messengera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa problem je sto bi dosli u iskusenje ovi latentni, pa gledaju da izbegnu mogucnost da im neko pridje...sta ako se ne odupru porivima koje potiskuju?![]()
Postoji jedna malecka stvar, a radi se o tome da se kod silovanja (koje nije orijentacija) i pedofilije radi o stvarima koje ugrožavaju druge ljude, dok se kod homoseksualizma ne radi o napadanju drugih ili vrbovanju dece. Tako da homoseksualizam sa te strane može biti društveno prihvatljiv, za razliku od pedofilije.
I šta fali poligamiji i poliandriji? Pa pola ljudi koji su protiv gejeva su garant malo šarali "sa strane", i ne bi imali ništa protiv poligamije.
![]()
Znam ih dosta, najvise gay muskaraca. Ljudi ko ljudi, ima ih raznih.
Uz neke sam odrasla, hvala Bogu, moji roditelji nisu zatucani, nisu birali prijatelje po seksualnoj orijentaciji. I brat i ja smo straight, prema tome prica o uticaju na decu nema veze s mozgom.![]()
Možda ti "nisi normalan "u nekoj drugoj sferi čovekovih karakteristika, ne samo ti nego bilo ko od nas, pa se oko toga ne stvara polemika.
npr. možda si ekscentrik, možda si egoista,možda si promiskuitetan, možda si bigamista,ateista,mazohista itd itd
Можда, али, ма какав да је, не парадира около са себи сличнима "тражећи своја права".
Да питам ја све вас нешто - у чему се тачно огледа то наводно кршење ЛГБТ права?
pa izmedju ostalog sto ne mogu da se setaju drzeci se za ruke...sto ti npr mozes i niko te nece olomiti tek tako
pa nije normalno da se dva tipa drze za ruke.
u 19 veku nije bilo naormalno ni da se muskarac i zena drze za ruke pa????
pa izmedju ostalog sto ne mogu da se setaju drzeci se za ruke...sto ti npr mozes i niko te nece olomiti tek tako
Ma jok, lezbejke nisu problem, osim ako nisu muškobanjaste. Aj' nek se javi protivnih homoseksualizma koji nijednom nije napario oči (ili nešto još gore?Осим са мужем, ја се шетам и са пријатељицама руку под руку и никад нам нико ништа није рекао, а камоли да смо имали неке непријатности.
Да ли је то цео проблем?
Ја баш мислим обрнуто.
Са позиција природе, како кажеш, сматрам да ЛГБТ није нормална појава, то су грешке природе.
А у друштвено прихватљивом смислу, кроз историју, бивала је прихватљива у разним друштвима, а ето, данас хоће да нам наметну да не само што је прихватљива већ је и нормална.
Е то наметање, не прихватљивости већ нормалности, то је оно што смета сваком нормалном човеку.
Mogu da se složim sa onim delom u kojem pobijaš normalnost sa pozicija prirode,a i ne moram ,jer su i greške u prirodi uobičajena stvar,pa samim tim i normalna.Normalno je da dodje do greške.
Što se tiče društvene prihvatljivosti,ja zaista nemam ništa protiv da voli ko koga hoće i kako mu prija.Ako prihvatim da je u pitanju greška prirode,onda prihvatam i da ljudi sa greškom egzistiraju i žive sa njom onako kako žele ili mogu,ali ne mislim da sve to treba dizati na pijedestal.
Što se nametanja tiče,uglavnom ne dozvoljavam da mi se nešto nameće,kad god to mogu,,ali to ne znači da bih podržala nasilje kao način odbrane od nametnutog.
Živi i pusti druge da žive - ovo važi i za jednu i za drugu stranu.Mislim da sa svojim talambasanjem i preteranom javnošću samo sebi štetu prave ,jer i one koji bi možda i bili koliko-toliko tolerantni,bespotrebno iritiraju.Ne treba preterivati ni u čemu.
Овде је неслагање више техничке природе, бар тако мислим.
Није нормално да дође до грешке али грешке јесу прихватљиве.
Не знам да ли ме разумеш?
У свему осталом се углавном слажемо, нарочито у болдованом.