Da li zna neko?

Skafander

Iskusan
Poruka
6.126
Gde može da se poruči pica ali da ima deblje testo i puno fila, da se kačkavalj i mocarela razvlače? Mislim na veće pice od 40 - 50 cm. Ne mogu da podnesem i da shvatim neku tanku picu sa malo fila. Pa je l' tolika pljačka postala? Za 2000 dinara ne dobiješ ništa. Je l' ti što to prodaju baš nemaju para? Je l' su oni tolika sirotinja ili su baš bezobrazni. Znam da se nekome sviđa tanka i da je tako nastala. Ali ja volim da se najedem. Da bude deblje testo, sočno i debeo sloj kačkavalja sa šunkom, pečurkama, itd...
U Beogradu.

Poslednja izmena:
Gde može da se poruči pica ali da ima deblje testo i puno fila, da se kačkavalj i mocarela razvlače? Mislim na veće pice od 40 - 50 cm. Ne mogu da podnesem i da shvatim neku tanku picu sa malo fila. Pa je l' tolika pljačka postala? Za 2000 dinara ne dobiješ ništa. Je l' ti što to prodaju baš nemaju para? Je l' su oni tolika sirotinja ili su baš bezobrazni. Znam da se nekome sviđa tanka i da je tako nastala. Ali ja volim da se najedem. Da bude deblje testo, sočno i debeo sloj kačkavalja sa šunkom, pečurkama, itd...
Ženi se! Vreme ti je da se ženiš(kod dobrog provodažije), pa da ti tvoja izabranica pravi uvek pizzu kakvu baš voliš.

Шта би са твојом здравом исхраном?
:D
Pa godinama nisam jeo neku dobru picu, voleo bih da pojedem jednu dobru, uželeo sam se. Pre su bili neki lelas gurmanluci u zemunu. Oni su imali dobru picu. Da li neko zna da li i dalje rade? Ne mogu nigde da ih nađem. Bez veze.
Јеси пробао Ботако пице? Додуше не знам колико су цм, али јесу велике
A da li su pune, debele. Nisam probao te od tih njih. Ne znači mi ništa da je i metar u prečniku. Hoću sočnu kao žene što volim takve. Hehe Može i 20 cm u prečniku ali da je 5 cm debljine, ali da ne bude baš sve testo, pola, pola.

Moraću da probam, hvala ti.
Screenshot_20251106_222545_Chrome.jpg

U Beogradu.
to se zove: deep pan cheesy crust! :) Ima kod Pizza Hut (samo sto Pizza Hut nema ovde) ali imaju crown crust - skoro sam to video negde lokalno - raspitacu se.

U Beogradu.

Za taj novac možeš da sam napraviš picu po svom ukusu. Nije teško.
Debljine koje želiš, sa nadevom koji voliš..

Ma uvek je nešto ukusnija kad se kupi, ne znam koji je to sastojak. Kućna ima svoj šmek, ali nema veze sa kupovnom.
Мени није. Никад нигде ништа нисам појела да је укусније него кад сама себи спремим.
Зато напољу једем само јела која не спремам код куће.

Back