Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma ne bi voleo ni da sam plemic...Tad je covek mislio da se kuga siri vodom, pa se niko nije ni kupao...Pa onda kasnije one vasljive perike
I na kraju...crkva..au koja je to zabluda bila, i pljacka naroda..Zivi skromno u ovom svetu, ides u raj...
A ziveti skromno podrazumeva, da jedes hleb i vodu bukvalno, a crkva vecinu uzima za sebe
Ne shvatam tachno koja je bila tvoja namera sa ovom porukom (poshto je teshko prepoznati sarkazam u pisanoj rechi), tako da tju da odgovorim u oba sluchaja:
a) ako si bio sarkastichan - nemoj da sumnjash (kao shto ni ja ne sumnjam), da sam pametniji i elokventniji od 90% ovog foruma. Mozhda zvuchim prepotentno, ali, boli me 'rac, ne mogu ni da se pretvaram da sam skroman pored tolikih gluposti kakve se pishu ovde. Uostalom, ovo je forum, takodje me boli i shta ko misli o meni
b) ako nisi bio sarkastichan (manje verovatno s obzirom na onaj smajli) - Lepo je shto pokushavash da smirish strasti na forumu (ma da ), ali nemash ni najmanju potrebu da se gurash gde ti nije mesta, ova rasprava se tiche mene i nje.
Cuj neko oce srednji vek
hahah
samo ne znam sta je tamo zanimljivo...glad, smrad, kuga, stalni ratovi...naravno jos si i zatucan i bogobojazljiv...dobro to je sad iz ove perspektive
tolki grandž bendovi a ti na njih samo navro
ja bih volela da živim u doba kada se cenilo debelo žensko telo s raskošnim oblinama
bila bih glavna riba
i vi biste danas gledali neki moj akt