Da li žene "zvocanjem" skraćuju život muškarcima?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zvocanje bilo čije uništava zdravlje i duševni mir. I to držanje lekcija, često dolazi od osoba koje imaju neku zlobu u sebi pa vole da ubiju nekog u pojam, da se oni osete kao da su iznad.

Po meni je to držanje lekcija i zvocanje gore od batina jer nema otvorene agresije gde čovek poludi nego ti se osoba učini naročito odvratnom, još ako ti je drug ili poznanik pa krene da sere nešto i drži lekcije a nisi tražio to je iritantno vrlo. Imao sam par situacija takvih u mladosti i kasnije i uvek se završavalo svadjom ili sukobom. Tipa drugarica mi drži lekciju što imam masu izostanaka i onda priča kako sam neodgovoran, kako to kvari imidž razreda i slično. To što se ona yebala sa likom starijim deset godina i što ga dovlači kod nas da bleji u razredu i smara to nikom ništa. Ljudi generalno moraju da drže distancu i gledaju svoja posla ako si različit od njih, i da to bude obostrano jer nemamo svi iste navike, interesovanja itd. A osudjeni smo jedni na druge, nekad su roditelji od deteta različiti a misle da imaju pravo na ovo ili ono.

Tako mi je ćerka rekla da je pročitala da je to nauka dokazala. Počeću da serem mužu hoću ozbiljno.
to ti ovako funkcionira
sudeci po statistici ozenjeni muskraci zive duze
od razvedenih i samaca
samcima i razvedenima nema ko zvocati
(barem nakon sto im pomru roditelji)
eto posrednog dokaza da muskarci izlozeni zvocanju u prosjeku zive duze od onih kojima se manje ili nije zvocalo

https://www.webmd.com/a-to-z-guides/news/20191010/marriage-tied-to-longer-life-span-new-data-shows

zene koje zive same zive duze i sretnije su od muskaraca koji zive sami :lol:

s druge strane, zakljucak moze biti i da ih usamljenost ranije stigne tj muskarci u prosjeku teze podnose usamljenost?

Negdje sam pročitao da je muškarcima partnerka, često jedina osoba u životu kojoj se povjeravaju. Vrlo vjerovatno, moguće.. a kome bi drugome. :D

Medjutim, kada ona postane izvor problema i počne da zvoca, muškarci često padaju u depresiju, što se veoma loše odražava na njihovo zdravlje?
Muškarci koji su izloženi stalnim zvocanjem su pod odredjenim stresom, što za posledicu obično sdledi, loša komunikacija, alkohol, nesanica..
Da li je to baš tako?
Znam za neke koji jedva čekaju da im žena zvoca.. kažu tada se najbolje osjećaju i.. funkcionišu :eek::mrgreen:
Da li mislite da zvocanje koje i ne mora biti kao da je nešto loše :D nego kao.. dobronamjerno?
Šta je istina od svega ovoga?
Možda muškarci kojima žena zvoca, žive ipak..duže? :think:

convincing-arguments_7cefdbc8-ace5-11e7-9bc1-6ddb500cf946.jpg

Back