Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa mislim ta poucna prica odavno izlazi iz domena legalnog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li te do sada pitali šta ti znači ovo ČP?Ne prodaj ženu ni za kakve pare ČP
Stalno ČPJesu li te do sada pitali šta ti znači ovo ČP?
To je kao ono kad pitaš nekog nešto, a on ti kaže, hvala na pitanju.Stalno ČP
Najvetja fora kad krenem da pishem ovako, ljudi polude koliko im smeta, kolko su skutcheni u glaviTo je kao ono kad pitaš nekog nešto, a on ti kaže, hvala na pitanju.
Ništa, i drugi put.
Ono, jeste, u pravu si, tvoje ČP podignuto na nivo problematike murala Ratku Mladiću.Najvetja fora kad krenem da pishem ovako, ljudi polude koliko im smeta, kolko su skutcheni u glavi![]()
zene im najvise skrate zivot kad im isprazne tekuci racun bez uvrede ali to je istinaNegdje sam pročitao da je muškarcima partnerka, često jedina osoba u životu kojoj se povjeravaju. Vrlo vjerovatno, moguće.. a kome bi drugome.
Medjutim, kada ona postane izvor problema i počne da zvoca, muškarci često padaju u depresiju, što se veoma loše odražava na njihovo zdravlje?
Muškarci koji su izloženi stalnim zvocanjem su pod odredjenim stresom, što za posledicu obično sdledi, loša komunikacija, alkohol, nesanica..
Da li je to baš tako?
Znam za neke koji jedva čekaju da im žena zvoca.. kažu tada se najbolje osjećaju i.. funkcionišu
Da li mislite da zvocanje koje i ne mora biti kao da je nešto lošenego kao.. dobronamjerno?
Šta je istina od svega ovoga?
Možda muškarci kojima žena zvoca, žive ipak..duže?
![]()
ima li ijedan od vas uspanicenih za stanje na tekucem uopce racun u banci?zene im najvise skrate zivot kad im isprazne tekuci racun bez uvrede ali to je istina
O'fajdiće se neka od takvog!Kukkuu...!
Imaju baš dobrih spotova.
Fenomenalni su.
Dotiču se svih aktuelnih tema.
ja posebno volim njihove pesme o vakcinaciji.![]()