Da li zene zapravo ne zele decu i porodicu?

vazi dao bi sve za jednu masinu da se vratimo u 1914 i da teramo zene da radjaju ko nekad ,e tad bi video sta je slepo crevo i sta je muka i sta je zivot do koske.
daj, nikad lepse i lakse nisu zivele i nikad veca prava a nikad vise kukale i nece ni decu ni brak.
ma razmazeno i nezahvalno bre...

pa verujem da bi one radjale i danas kao sto su 1914, samo im treba jedan iz 1914 da im napravi tu decu i da o toj deci brine

sta si se usplahirio sav, pa naci ces i ti valjda neku zenicu za brak jednog dana :neutral: nadje svaka krpa zakrpu, nemoj samo da se nerviras, nije dobro za stres i pritisak :neutral:

ta kazala?? :lol:
hvala na lepim zeljama ali prebrinuo sam ja to vec neko vreme ;), avaj sad su drugi problemi :rtfm:, ali je lako kad imas pored sebe poslusnu zenkicu a ne nekog akrepa koji ce konstantno da te minira....:dash:

ta kazala?? :lol:
hvala na lepim zeljama ali prebrinuo sam ja to vec neko vreme ;), avaj sad su drugi problemi :rtfm:, ali je lako kad imas pored sebe poslusnu zenkicu a ne nekog akrepa koji ce konstantno da te minira....:dash:
pa eto bas mi drago, samo ozbiljno nemoj onda da se potresas za akrepe i babe, treba da se cuvas za starost, trebace ti i zivci i energija. aj pa nek je sa srecom sa zenicom!

jao i ja isto, samo dodje neko da proveri ziva li sam, a ja se sa mesta nisam pomerila gradim li gradim, smisljam cele price i ne mozes me poterati na spavanje. deca me isto smarala osim par nekih drugara, uglavnom su bili drcni a ne preterano bistri skotici..smesno mi sto i danas takve ljude lako prepoznas, kroz sve maske koje im je socijalizacija stavila na lice :lol:...ono zivotinjsko carstvo al medj neobuzdanom decom zzzzz...a volela sam i da citam jos kao mala, rano me naucili da citam...imala jednu knjigu grcke mitologije pisane za deciji nivo, sa sve ratom u troji...jao koliko sam ja to puta citala, zamisljala, davila da mi objasnjavaju, doduse posle mi neke stvari postale jasnije kad sam malo porasla :sad2: mada ja i kad nisam imala igracke napravila bih neku od cega god da nadjem, i ja zadovoljna ceo dan :lol:

ti si bwe i sada mnogo slatka, titami!!! :zag:

Back