Da li žene zaista gube senzualnost i šarm?

juhuujej

Zainteresovan član
Poruka
147
Šta mislite da li žene stvarno vremenom gube svoju senzualnost? Sve više oko sebe primećujem kako mlade žene postaju grube i rezervisane za sve oko sebe pa i za bližnje. Sve se uglavnom svodi na trčanje kroz život, takmičenje super mamica i super biznis ženica! Ne pamtim kada sam čula na ulici ili u kancelariji osmeh od srca!
Čak su i klinke namrgođene i nekako izveštačene...

Šta mislite da li žene stvarno vremenom gube svoju senzualnost? Sve više oko sebe primećujem kako mlade žene postaju grube i rezervisane za sve oko sebe pa i za bližnje. Sve se uglavnom svodi na trčanje kroz život, takmičenje super mamica i super biznis ženica! Ne pamtim kada sam čula na ulici ili u kancelariji osmeh od srca!

ja kazem daaa

Sad vidis u cemu je problem i ne prilasku muskaraca

naravno.

To je tamna strana emancipacije.

Zato je svaki dan sve vise i vise pedera.

Muskarcu ne treba drugi muskarac u krevetu vec senzualna zena.

Ех, ни ораси нису што су некад били...:(
Пре, бре, жене пуцале од шарма и сензуалности: у 5 зајутра право у шталу да помузе краве, онда правац на њиву да окопа кромпир и оплеви лук док не упече сунце али се ипак озноји и потпари (а дезодоранс још није измишљен) док јој сунце и ветар суше лице , онда подоји дете, па закоље петла па га черупа док сензуална испарења ошурене кокоши лебде око ње, извади му црева и све по реду, сензуално....онда мало кува свињски сапун, налива сир, чисти метлом, пере каце, ложи...увече опере ноге ладном водом са бунара (пошто није субота!) и хоп - сензуално ускочи свом даси у кревет, насмејана, сва суФтилна, пуна шарма и еротике....па свом мужићу прво приреди хот плес са седам велова, затим стриптиз, затим тајландску масажу, а онда орал до првих петлова не скидајући осмех са лица....:zper:

Poslednja izmena:
ne znam
malo mi se cini da si ti u tvom uvodnom postu izmesala pojmove
da li gube senzualnost i sarm vremenom?

ne, starenjem zena postaje otvorenija i komunikativnija i opustenija prema muskarcima
a da li u ovo surove vreme se zene vise povlace u sebe i otudjuju - da
to mi istina nema mnogo veze sa sarmom i senzualnoscu

Nisam pomešala, samo sam mislila odrastajući, a ne stareći... Gomilanjem obaveza i stvaranjem presije u glavi da mora da bude podjednako dobra u svakom aspektu svog života! Od kuhinje, preko kancelarije do kreveta, i naravno pri tom da izgleda kao sa naslovne strane!

Пре, бре, жене пуцале од шарма и сензуалности: у 5 зајутра право у шталу да помузе краве, онда правац на њиву да окопа кромпир и оплеви лук док не упече сунце али се ипак озноји и потпари (а дезодоранс још није измишљен) док јој сунце и ветар суше лице , онда закоље петла па га черупа док сензуална испарења ошурене кокоши лебде око ње, извади му црева и све по реду, сензуално....онда мало кува свињски сапун, налива сир, чисти метлом, пере каце, ложи...увече опере ноге ладном водом са бунара (пошто није субота!) и хоп - сензуално ускочи свом даси у кревет, насмејана, сва суФтилна, пуна шарма и еротике....:zper:

zaboravila si, a negde izmedju se usput porodi pregizavsi pupcanu vrpcu zubima ;)

Пре, бре, жене пуцале од шарма и сензуалности: у 5 зајутра право у шталу да помузе краве, онда правац на њиву да окопа кромпир и оплеви лук док не упече сунце али се ипак озноји и потпари (а дезодоранс још није измишљен) док јој сунце и ветар суше лице , онда закоље петла па га черупа док сензуална испарења ошурене кокоши лебде око ње, извади му црева и све по реду, сензуално....онда мало кува свињски сапун, налива сир, чисти метлом, пере каце, ложи...увече опере ноге ладном водом са бунара (пошто није субота!) и хоп - сензуално ускочи свом даси у кревет, насмејана, сва суФтилна, пуна шарма и еротике....:zper:

Nemoj da banalizuješ temu! :)

Пре, бре, жене пуцале од шарма и сензуалности: у 5 зајутра право у шталу да помузе краве, онда правац на њиву да окопа кромпир и оплеви лук док не упече сунце али се ипак озноји и потпари (а дезодоранс још није измишљен) док јој сунце и ветар суше лице , онда подоји дете, па закоље петла па га черупа док сензуална испарења ошурене кокоши лебде око ње, извади му црева и све по реду, сензуално....онда мало кува свињски сапун, налива сир, чисти метлом, пере каце, ложи...увече опере ноге ладном водом са бунара (пошто није субота!) и хоп - сензуално ускочи свом даси у кревет, насмејана, сва суФтилна, пуна шарма и еротике....па свом мужићу прво приреди хот плес са седам велова, затим стриптиз, затим тајландску масажу, а онда орал до првих петлова не скидајући осмех са лица....:zper:

Ahahahahahhaa.... :hahaha: :worth:

Nemoj da banalizuješ temu! :)

Зар не рече да су жене некад биле пуне шарма и сензуалности а да данас то немају? :think:

Није банализација: зар и данашње жене нису у сличној позицији?
Устаје у 6, ради 8 сати, стигне кући где је чека гомила кућних послова, пеглање, прање посуђа, усисавање, дечији домаћи задаци, кување за сутра...и док се прикупи већ је 10 увече...и сад треба још да се осећа кривом што не може сваки дан да буде сензуална и пуна шарма и да нон-стоп дели осмехе на све стране?

Жена није једнако гејша! :rtfm:

Није јој једини задатак у животу да буде забавна и шармантна! И она је ЧОВЕК као и мушкарац, и такође има гомилу озбиљних обавеза и одговорности пред собом!

Poslednja izmena:
Nisam pomešala, samo sam mislila odrastajući, a ne stareći... Gomilanjem obaveza i stvaranjem presije u glavi da mora da bude podjednako dobra u svakom aspektu svog života! Od kuhinje, preko kancelarije do kreveta, i naravno pri tom da izgleda kao sa naslovne strane!

ne verujem da je razlog gubitka sarma i senzualnosti prevelik broj obaveza, mada moze da bude
sarm ili imas ili nemas, tako da mi je bez veze da pricam o tome - izgubila je sarm od kako se zaposlila :lol:
a ni senzualnost takodje nije osobina tipa - uzmem knjigu i naucim je, ko kuvanje

gubitak seksepila moze biti posledica nemanja vremena, ali senzualnosti ne

Није јој једини задатак у животу да буде забавна и шармантна! И она је ЧОВЕК као и мушкарац, и такође има гомилу озбиљних обавеза и одговорности пред собом!

"I reče Gospod Bog:
nije dobro da je čovek sam,
da mu načinim druga po njemu."
Postanje 2, 18

"I stvori Bog čoveka po obličju svojemu,
po obličju Božijem stvori ga;
muško i žensko stvori ih. "
Postanje 1, 27

"I Gospod Bog stvori ženu od rebra,
koje uze Adamu
i dovede je k Adamu da ga zabavlja i sluzi mu..."
Postanje 2, 22

JOHN 3:16

:hahaha:

john316.jpg

Poslednja izmena:

"I reče Gospod Bog:
nije dobro da je čovek sam,
da mu načinim druga po njemu."
Postanje 2, 18

"I stvori Bog čoveka po obličju svojemu,
po obličju Božijem stvori ga;
muško i žensko stvori ih. "
Postanje 1, 27

"I Gospod Bog stvori ženu od rebra,
koje uze Adamu
i dovede je k Adamu da ga zabavlja i sluzi mu..."
Postanje 2, 22

Важи, Блајби, удајем се за тебе да те забављам и служим ако ми обезбедиш 500 евра месечно џепарца, бебиситерку, куварицу и спремачицу да не морам да се бавим тим тривијалним стварима као што су обавезе и одговорности... а ја ћу да ти плешем са седам велова свако вече, да играм с тобом домине, да ти трљам леђа и сецкам нокте, да ти принесем и однесем и бићу ти сезуална и шармантна 24 сата дневно!

Лажем.:p
Не бих жртвовала улогу мајке, домаћице и професора ни за 5000 евра месечно, ни за три куварице и пет беби ситерки....;) Можда има жена којима је мушкарац једини смисао у животу, али ја сам ипак прво ЧОВЕК, па тек онда жена...;)

...i ja kazem daaaaaa...

Tuzna istina...

Важи, Блајби, удајем се за тебе да те забављам и служим ако ми обезбедиш 500 евра месечно џепарца, бебиситерку, куварицу и спремачицу да не морам да се бавим тим тривијалним стварима као што су обавезе и одговорности... а ја ћу да ти плешем са седам велова свако вече, да играм с тобом домине, да ти трљам леђа и сецкам нокте, да ти принесем и однесем и бићу ти сезуална и шармантна 24 сата дневно!

Pazi da te ne uhvatim...za REC....:per:

Back