Da li zene vise vole muskarce koje imaju hriscanske ili satanske osobine

Da li zena vise voli hriscanina ili satanistu

• Ukupno glasova
    5

analiticki 12

Veoma poznat
Poruka
11.402
1.Muskrac sa hriscanskim osobinama

Miran
Vrijedan
Skroman
Nenametljiv
Pun empatije
Previse brine o tome da nikog nije uvrijedio
Brine o tome sta misle ljudi o njemu
Strpljiv
Nesebican
Zadovojan sa malo
Svjestan svojih slabosti
Izbjegava sukob
Voli mir i tisinu i rad
Bavi se umjetnoscu
Postuje roditelje
Postuje autoritete
Zahvalan je
Ne psuje

2.Muskarac sa satanskim osobinama

Laze
Vara
Krade
Gord je i sujetan
Arogantan
Svakome u lice kaze sta misli
Nema empatije
Sebican
Ne postuje roditelje
Ne postuje autoritete
Nezahvalan
Briga ga sta drugi misle o njemu
Nestpljiv
Previse obecava
Nezadovoljan sa mnogo
Trazi sukob
Voli dramu i nered
Psuje

Miran
Vrijedan
Skroman
Nenametljiv
Pun empatije
Strpljiv
Nesebican
Zadovojan sa malo
Svjestan svojih slabosti
Izbjegava sukob
Voli mir i tisinu i rad
Bavi se umjetnoscu
Postuje roditelje
Postuje autoritete
Zahvalan je
Ne psuje

Laze
Vara
Krade
Gord je i sujetan
Arogantan
Nema empatije
Sebican
Ne postuje roditelje
Ne postuje autoritete
Nezahvalan
Nestpljiv
Previse obecava
Nezadovoljan sa mnogo
Trazi sukob
Voli dramu i nered
Psuje
Zavisi koje žene, jer i one se mogu svrstati u ove dvije grupe. 🙂
Ja mislim da one svjetovne žene maštaju o ovom dobrom dečkima ali izabiraju ovog djavolastog, dok one iz crkve udaju se za hrišćane a maštaju o onim mangupima😂.

Miran
Vrijedan
Skroman
Nenametljiv
Pun empatije
Strpljiv
Nesebican
Zadovojan sa malo
Svjestan svojih slabosti
Izbjegava sukob
Voli mir i tisinu i rad
Bavi se umjetnoscu
Postuje roditelje
Postuje autoritete
Zahvalan je
Ne psuje
ima ovakvih?

Npr Nadal ispunjava vecinu ovih stvari naravno ne sve ili Jokic ,naravno niko ne ispunjava sve ovo,hriscani po vecini osobina su

ali takodje nijedan satanista ne obuhvati svako lose djelo ali vecinu obuhvati

Kaka npr koga je zena ostavila zbog nekog probisvjeta pod izgovorom on je bio previse savrsen za mene, previse je bilo fino sa njim romanticno,ali osjetilo joj je da joj nesto fali i da nije bila srecna sa njim,eto ti primjer

Kaka ima bogastvo,karijeru,fizicki izgled ali dobar,miran jos skroman ne rasipa se ne pravi skandale dosadan zeni

Ayrton Senna

Imas i lazne hriscane npr kao Endrju Tejt ili Miroljub Petrovic

Poslednja izmena:
Ima negde nešto u Svetom Pismu o tome da je hrišćanski baviti se umetnošću? Slikanje ikona? Oslikavanje Svetog Pisma? Pevanje u Crkvenom Horu?

Umjetnost je stvaralastvo znaci stvaranje suprotno umjetnosti je nasilje i unistenje,tako da satanisti ne mogu biti umjetnici jer oni slave sve procese opadanja i odumiranja i to pokusavaju da predstave umjetnoscu

Svaki talenat treba negovati i održavati, da.
Možda grešim, ali mislim da je u Svetom Pismu to povezano isključivo u kontekstu vere, izgradnje crkvi i sličnih hrišćanskih zdanja, dakle posvećenju Bogu. Mislim, da se vratimo na ovu temu, pre nego odnosu na to da je bavljenje umetnošću, hrišćanska osobina. Takođe i negovanje talenta bi trebalo da ide u istom smeru, podsećanja na Boga, veru, radije nego nešto što bi ženama trebalo da se dopada.

Miran
Vrijedan
Skroman
Nenametljiv
Pun empatije
Strpljiv
Nesebican
Zadovojan sa malo
Svjestan svojih slabosti
Izbjegava sukob
Voli mir i tisinu i rad
Bavi se umjetnoscu
Postuje roditelje
Postuje autoritete
Zahvalan je
Ne psuje

Laze
Vara
Krade
Gord je i sujetan
Arogantan
Nema empatije
Sebican
Ne postuje roditelje
Ne postuje autoritete
Nezahvalan
Nestpljiv
Previse obecava
Nezadovoljan sa mnogo
Trazi sukob
Voli dramu i nered
Psuje
Hriscani se bave umetnoscu to je dar od Boga
nesto si ti tu pomesao
drugo ne mozes generalizovati zene koje zene kakve zene
i muskaraca i zena ima raznih

Hriscani se bave umetnoscu to je dar od Boga
nesto si ti tu pomesao
drugo ne mozes generalizovati zene koje zene kakve zene
i muskaraca i zena ima raznih

To je dar od Boga i hriscani se bave time naravno ne svi

Zene su preko 90 posto duhovne praznine i ocaji kazem vecina ne sve ne generalizujem,velika vecina zena zivi za dramu nemir i histeriju,jer su olupine i nimalo duhovne.Zato im treba taj neki idiotski adrenalin jer u svojoj samoci dobijaju napade dosade,ja licno mogu da sjedim satima na klupi sam bez ikoga polako onako i da plovim kroz razne svijetove i da u svom umu razvijam razne filmove jer sam duhovan a i ne moram ako necu ali mogu,i meni je jako malo dovoljno i super se providim gratis kao svaki duhovan lik bez auta,alkohola,soping tura itd,ne treba mi taj surogat prirodno upadam u visa stanja i tu se spozna ljepota zivota.Zene su vecinom histericne i hitovite klinke kroz cijeli zivot,treba im surogat jer nemaju prirodna duhovna uzvisena zadovoljstva i onda zamjena za to je da traze satanizovane momke ili da vise po nekim idiotskim turama ili da budu na nekom debilnom motoru ili autu,to je lower nivo ali bas,nije ovo kritika nego uvid sto je velika razlika,i treba im konstanta drama i komedija U zivotu da se svadjaju i da se smiju kao histericne tinejdzerke,ne kazem da je tako uvijek bilo

Evo za tebe ne mislim da nisi duhovna,ako imas npr u nekoj zemlji npr 4 miliona zena npr a od toga ih je 10 posto duhovno,to bi bilo 400 hiljada duhovnih zena sto nije malo jaka manjina ali to nije mali broj,a taj broj je par procenata

Poslednja izmena:
Sveti oci kažu da bacimo svoju imovinu u ruke siromaha ili da se radujemo kad nam otimaju imovinu. Pa koja će žena poći za takvoga čovjeka. Budimo realni.. Ne treba imati satanske osobine ali se treba držati sredine. Car Solomon je rekao " Ne budi suviše pravedan ni suviše mudar; zašto bi sebe upropastio?"
Mislim da žene više vole dobre momke ali loši pobjeđuju jer su dobri često neodlučni...

ili da se radujemo kad nam otimaju imovinu.
Блажени сте када вам отимају, мени су тј. мојој породици кроз живот доста отимали и пљачкали нас а ја, искрено, нисам срећан због тога, јер ја се водим девизом:"Никоме ништа не отимам, не желим ни мени да отимају." Тако да ја не поштујем све што пише у Библији а ко поштује. Јер Господ каже у Библији: Будите ви дакле савршени, као што је савршен Отац ваш небески. То је, ако се не варам, по светим Оцима, једина заповест коју не можемо да испунимо. Или онај светац који је када су му отимали па ови лопови заборавили нешто он их јурио да им да и то. Човече!
Проблем је што Библију многи злоупотребљавају и користе је да манипулишу људима.

Блажени сте када вам отимају, мени су тј. мојој породици кроз живот доста отимали и пљачкали нас а ја, искрено, нисам срећан због тога, јер ја се водим девизом:"Никоме ништа не отимам, не желим ни мени да отимају." Тако да ја не поштујем све што пише у Библији а ко поштује. Јер Господ каже у Библији: Будите ви дакле савршени, као што је савршен Отац ваш небески. То је, ако се не варам, по светим Оцима, једина заповест коју не можемо да испунимо. Или онај светац који је када су му отимали па ови лопови заборавили нешто он их јурио да им да и то. Човече!
Проблем је што Библију многи злоупотребљавају и користе је да манипулишу људима.
Био је у прошлости цар Јулијан отпадник који је прогонио Хришћане и отимао им имовину под изговором да се требамо радовати због тога јер то пише у нашим књигама. Онда му је Св. Григорије Богослов одговорио овим ријечима. Ово је одломак из бесједе - Прво изобличавање цара Јулијана :

“ ти који силиш хришћане да се држе узвишене врлине, како не можеш да схватиш да се у нашем закону нешто преписује као неопходност, тако да ће они који то не изврше подлећи опасности, док се друго нешто не потражује неизоставно, него је препуштено слободној вољи нашој да одлучи и сходно одлуци да прими одговарајућу част и паграду? Најпожељније и најсавршеније би било када би сви могли бити најбољи људи, са најузвишенијим ступњем врлине. Међутим, божанско се мора разликовати од човечанског и за божанство нема врлине којој би оно било страно, непричасно, а за човечанство – велико је ако достигне и средњи ступањ; због чега онда ти желиш да озакониш то што није свима својствено и могуће, те сматраш достојним осуде оне који не могу да очувају заповеђено? Као што није достојан хвале сваки онај ко не заслужује казну, тако исто није достојан хвале ни сваки који је заслужио казну. Добро је желети дужно савршенство, међутим не може се иступати из граница својственог нам љубомудрија и човечанских сила.”

Back