da li zene treba da prilaze muskarcima

Ako se muskarac ne snalazi najbolje u tako nekim situacijama, da li radi stidljivosti ili neceg drugog, meni je ok da zensko ucini prvi korak.
M'da sam ja uvek vise za opciju da ona da 'signalizaciju' da joj se doticni svidja i tako njemu olaksa situaciju :)

Ne razumeju svi tu signalizaciju.

kako izgleda ta signalizacija?

da li slanje zahteva za fb prijateljstvo znači da joj se tip sviđa?

Mani se fejsbuka nego izadji medju ljude.
Sta ces ako se ispostavi da je fb devojka deblja verzija Cubake koja te merka za novu jetru ili bubreg?

Stvarno forumashice nikuda ne vodi to bezanje od sexa :rotf: sa muskarcima :mrgreen: osim u Lez world :zper: :lol:

Ok ne prilazite onima koji su moralni i zadrti :aha: oni ce da vas osude sto se vlazne / horny :rumenka:

Ne budite glupe toliko da vam sve moram pricati kako da se ponasate sta da radite i sta da pricate :malav: u vezi sexa - na pricaonici ste mnogo otvorenije :hahaha: budite takve i ovde na forum jer stvarno izgleda kao da na forumu ne postoji zena koja voli sex i da pise o njemu i da se muva s muskarcima <3 :rotf:

8. mart (dan zena) se obelezava kao datum kada su zene izasle na ulice i zahtevala ista prava koja imaju i muskarci (nekoliko je poginulo u sukobima sa policijom).

Dobile ste prava da glasate, vozite, bancite celu noc (posti zenska bekrijada u Boljevcu)...

Nema vise da cekate da pridjemo negde, angazujte se malo :lol:

Sto se mene tice taj 'praznik' ne mora ni da postoji :mrgreen:

Elem, ja rekoh vec da nemam nista protiv da zensko prvo pridje, samo da mi se ova druga opcija vise svidja (da ne bude zabune) :lol:
A ti sam rece, sta ako nema mooda da pridje i kad mu daje signale, ebat ga onda.

Sto se mene tice taj 'praznik' ne mora ni da postoji :mrgreen:

Elem, ja rekoh vec da nemam nista protiv da zensko prvo pridje, samo da mi se ova druga opcija vise svidja (da ne bude zabune) :lol:
A ti sam rece, sta ako nema mooda da pridje i kad mu daje signale, ebat ga onda.

Kad ce onda Zeljko Samardzic da pravi koncert? :lol:

Ne mozemo uvek da imamo ono sto nam se svidja, to cini zivot zanimljivijom.

Nije tu problem u posedovanju :rumenko: nekada ne razumemo signale koje dobijamo od zena, neki smo i suvise stidljivi da napravimo prvi korak pa nam pomoc sa vase strane dobro dodje.

Back