- Poruka
- 2.667
Cujem zene cesto vicu- ja hocu ovo, ja zelim ono, svidja mi se to, ovo mi je san i fantazija.. kad upoznas neko zensko one dolaze sa nekim stavovima mislima iskustvima, umesto da budu prazne i spremne za programiranje poput robota. A sve to sto im je u glavi je doslo preko nekog muskaraca u njihovim zivotima... pocevsi od oca preko rodbine drugova, momaka, oni su ih oblikovali, ubacili ideje snove ciljeve . i sad ti treba da ideje drugog prihvatis kao neki licni ideal da bi joj bio bliskiji, recimo neku vrstu muzike koja ti ne prija. ili ocekuju da licis na neke glumce koje vole ili nekog imaginarnog covek snova iz detinjstva ili knjige koje su citali gde je opisan neki romanticni scenario
Samim tim muskarac izgubi svoje snove.. i podredjuje se drugim muskarcima, zar ne moze ona da bude samo lepa, dok obrce se repa, zasto zene zele da budu osobne. Muskarac se bori tako uvek da izbaci tudje i ubaci svoje misaone forme..
Naravno ova tema nije pokusaj da zbog skorog dana zena umanjim njihova prava na jednakost. vec razmisljam da li problem usaglasavanja zivotnih ideja i puteva zavisi od musko zenskih odnosa ili neceg treceg, ili mozda su muskarci ti koji ne treba da sanjaju mastaju vec da se pokore nekoj kraljici.
Samim tim muskarac izgubi svoje snove.. i podredjuje se drugim muskarcima, zar ne moze ona da bude samo lepa, dok obrce se repa, zasto zene zele da budu osobne. Muskarac se bori tako uvek da izbaci tudje i ubaci svoje misaone forme..
Naravno ova tema nije pokusaj da zbog skorog dana zena umanjim njihova prava na jednakost. vec razmisljam da li problem usaglasavanja zivotnih ideja i puteva zavisi od musko zenskih odnosa ili neceg treceg, ili mozda su muskarci ti koji ne treba da sanjaju mastaju vec da se pokore nekoj kraljici.