gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
...ili ono drugo...sto voli da jede isto sto i zene...
..jaoj izvini izvini izvini...namestio si mi se fino...sala![]()
derpe...?

...ako, ako...nije loše...i ja tako kad mi se nameste...bude jače od mene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ili ono drugo...sto voli da jede isto sto i zene...
..jaoj izvini izvini izvini...namestio si mi se fino...sala![]()
Pre par dana sam slusao neku radio-emisiju, sa temom o porocima.. Posto je kontakt-emisija , sa ukljucivanjem slusalaca uzivo u program, par njih se izjasnilo, kako su im zene-'porok'? Sta mislite o tome? Jesu li?![]()
pa, sve sto volis preterano, bez mere i kontrole, pa samim tim i bez pravog uzivanja, postaje porokPre par dana sam slusao neku radio-emisiju, sa temom o porocima.. Posto je kontakt-emisija , sa ukljucivanjem slusalaca uzivo u program, par njih se izjasnilo, kako su im zene-'porok'? Sta mislite o tome? Jesu li?![]()
Jesu,ajd sad stisni zube,kad ima dobre robe i nudi se na sve strane a ne ko prije 100 godina,moras se zenit il platit da tamburasA ako platis onda nisi normalan a ako se zenis si budala pa ne mozes izabrati,a ni biti miran....A sada zaebavas se,ttamburas umjesto alkohola i cigara,droge,tuces po pici
extra
E a zeabes se kad se zaljubis
![]()
A da li je samo jedna zena tom muskarcu porok ili su to zene generalno?
Pre par dana sam slusao neku radio-emisiju, sa temom o porocima.. Posto je kontakt-emisija , sa ukljucivanjem slusalaca uzivo u program, par njih se izjasnilo, kako su im zene-'porok'? Sta mislite o tome? Jesu li?![]()