Da li zene imaju vise stresa?

Thucydides

Gost
Poruka
4.551
http://superzena.b92.net/veze-i-seks.php?yyyy=2015&mm=11&nav_id=1062331

Kaze se u tekstu da zene moraju da splavare i pijance jer treba da ispuste stres, i da kao oni koji se bave literaturom nemaju vlastitih misli. Prilicno smjelo, s obzirom na to da se ne govori o tome koliko vrijede te misli koje neko ima, pa bilo da su vlastite ili tudje.

Nego, izgleda da stres dolazi kod onih koji nemaju ni svoje ni tudje misli?

Ne verujem da zene imaju vise stresa, pa zato u kafanu. Neke devojke vole da popiju, da se provedu, da djuskaju.
Ruku na srce, i mi muskarci volimo da se odvalimo od pica u kafani, nije da nije, mada cast izuzecima.

Meni je daleko zanimljiviji drugi deo teksta, kako ona prica da su svi ti "dobri" sto hoce finu i povucenu curu zatucani, razmazeni, smaraci, mamini sinovi koji sede u zoni komfora, pa neretko i psihicki nestabilni.

A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafanama ćeš pre da vidiš u pozorištu ili s knjigom nekim drugim danima, nego one što se ne provode.

Znam ovde, dobar deo zenske ekipe koji ide po klubovima da djuska, da se provodi i sl. ne zna ni p od pozorista, mada ruku na srce ne znam ni ja, ali bi radije u pozoriste nego na koncert Ace Pejovica.
Da ne kazem da nema ok zena, koje se provedu, djuskaju, ovo-ono, ima nije da nema, mada ja nikad sa nijednom koja otkida na Saku Polumentu nisam nasao neku slicnost.

Žene koje počnu da splavare i loču kasnije doživljavaju splav kao kafanu gde će se narolja ko krmača a da je neće puno njih okolo videti.
Žena treba da beži u taj neki zdrav razum - da očisti hiljade i hiljade toalet šolja, a opere hiljade i hiljade šerpi..
rad oslobadja

Kaze se u tekstu da zene moraju da splavare i pijance jer treba da ispuste stres, i da kao oni koji se bave literaturom nemaju vlastitih misli. Prilicno smjelo, s obzirom na to da se ne govori o tome koliko vrijede te misli koje neko ima, pa bilo da su vlastite ili tudje.

Nema pravila odakle dolazi stres. Genetski je po meni najlogičnija varijanta za psihičke smetnje.

Ima jedna istina u tekstu " fini momci su dosadni i budjavi ", sasvim je jasno zasto je ta devojka sebi dozvolila da da odgovor na tekst, nasla se pogodjena, jer je druga istina da zene traze zabavu, pa tek onda sve drugo u muskarcu. Posto im sada nije vreme za udaju do 39 te onda su stalno aktuelni zabavljaci, ozbilni muskarci dolaze tek na kraju tog perioda, ogradjujem se da to ne vazi za sve "devojke", ali da je trend.
Tacna je i pretpostavka postavljaca da zene imaju vise stresa, tacnije je da ga traze, a jos tacnije da imaju stres od veze jer svakoj vezi prilaze ozbiljnije cak i vezi radi zabave. Vecina zena je frustrirana sto nema ono sto ima druga. U svemu ovome ima srecnih okolnosti, a to je da je vecina zena slabija od muskaraca, inace bi danas govorili o trendu manijakalnih ubistava muskaraca od strane njihovih zena.

Splavarenje je sponorski stres, naročito kada somovi ne trzaju, a i to malo što trza možda se pretvara da je somčina puna love.

Češće se ulovi sitni riblji probisvet koji se izdaje za sominu.... :manikir:

Back