Da li žene gledaju samo novac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre dvadeset godina smatrali bi da si lud ako uspostaviš vezu sa nekim koga upoznas preko neta
danas te smatraju ludakom ako se analogno upoznaješ ili pridješ nepoznatoj osobi
za samo dve decenije stvari su se obrnule na postavu, vidite li vi
nije problem u tome uopšte ovde,problem je da nemože tek tako nepoznatoj osobi na ulice da se neko nabacuje bez neke kumunikacije pre toga

j
Биће да ћу да ти закључам тему аw
bi
i ćunulo ti iz vedra neba da ih ponudiš sladoledom bez ikakvog povoda,nekog ćaskanja pre toga,bilo kakve komunikacije uopšte.
I ubeđuješ sebe da bi bolje prošao da si imao ključeve nekog skupog auta umesto da realno sagledaš situaciju i ukapiraš da moraš da budeš komunikativniji i malo svesniji šta je drušveno prihvatljivo u komunikaciji sa nepoznatim ljudima.
bilo je caskanja

ne ne ako vozis maserati neces nikad da budem manijak.dolazit ce ti same jer su sve sponzoruse
prekini da lažeš sebe i da opradavaš svoje neuspehe tim nekim fiks idejama kako su žene sve sponzoruše i površne i nemam pojma šta kad je takvih jako malo i kladim se da nisi ni imao pola sa njima,samo ne umeš da uspostaviš kontakt sa osobom suprotnog pola a da ne deluješ kao čudak i uplašiš ih

nije problem u tome uopšte ovde,problem je da nemože tek tako nepoznatoj osobi na ulice da se neko nabacuje bez neke kumunikacij

Zasto su danasnji muskarci toliko opcinjeni novcem, cemu to?
nisu muskarci vec zene.jucer dodju dva tipa pitaju nesto dvije cure.otpile ih.pocnu da vade pare i pokazuju im odmah su otisle s njima.gledao to

Da si meni to napravio ubio mene bog ako te sa torbicom ne bi zatukla :zcepanje: pa bi ti još rekla konjino glupa eto sad pa jedi sladoled,ti ćeš mene častiti sladoledom što ja nemam za sladoled ,,,ako sjedim na kl
nadam
Da si meni to napravio ubio mene bog ako te sa torbicom ne bi zatukla :zcepanje: pa bi ti još rekla konjino glupa eto sad pa jedi sladoled,ti ćeš mene častiti sladoledom što ja nemam za sladoled ,,,ako sjedim na klupici sa curom :zcepanje::zcepanje:
se da je ovo bila sala

nisi u toku sa temom...lik očekuje da priđe devojci na sred ulice bez ikakvog povoda i krene da joj se udvara s neba pre u rebra bez ikakvog ćaskanja pre toga da vidi da li je uopšte otvorena za tako nešto
da li si ti u toku sa svetom oko sebe i da li znas da je do pojave interneta ceo svet uspostavljao komunikaciju na nacin koji si opisao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back