- Poruka
- 93
Imam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok brt nemaImam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?
Pitaj nešto konkretnije.Imam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?
Imam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?
Koliko tacno novca, na primjerPitaj nešto konkretnije.![]()
nisam ih presreo.sjedile su na klupici.Zaključujem da si ih presreo na ulici i ponudio sladoled. Grešim li?
Ako ne grešim, šta si očekivao i kako si izveo zaključak iz uvodnog posta?
kao sta.koji model auta moram imat da bi me neka primetila?Pitaj nešto konkretnije.![]()
ahhh koji šarmer XDnisam ih presreo.sjedile su na klupici.
Брате ја сам мушкарац, када видим жену која плаћа своје пиће пуним новчаником, улази у свој зарађени аутомобил ( дакле није спонзоруша) и ради посао добијен стручношћу ја доживљавам мини оргазме у себи.Imam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?
nisu me niti pogledale a kamoli da su ostale i otisle. kao da nisam postojao.ahhh koji šarmer XD
Prišao si nepoznatim deojkama koje sedele na klipi i gledale svoja posla i "Zdravo hoćete sladoled?" i onda se uvredio što se one pogledale,ustale i gledale da se sklone što dalje XD
kako da ne. samo mi treba dejt aplikacija-Instaliraj neku dejting aplikaciju
-uclani se u neku grupu na fejsu gde su ljudi slicnih interesovanja kao ti
pazi dajem savete kao da imam partnera
naravno da nisu kad si prišao bez ikakvog povoda nepoznatim osobama.Šta si očekivao da će da se desi?nisu me niti pogledale a kamoli da su ostale i otisle. kao da nisam postojao.
Bukvalno najgori savet koji si mogla da mu daš.-Instaliraj neku dejting aplikaciju
-uclani se u neku grupu na fejsu gde su ljudi slicnih interesovanja kao ti
pazi dajem savete kao da imam partnera
Pa vidi, ukoliko muškarac nema nikakve sposobnosti kojima bi privukao neku ženu, niti neki hobi, onda mu zaista i preostaje samo da sa besnim autom pokuša neku da ubaci u njega... samo kakvu neku ?!nije bilo presretanja. sjedile su na klupici.i ja sam sjedio na klupici. pitam se kako bi sve to izgledalo da sam imao kluc od najnovijeg audija i zlatni lanad od 24 karatnog zlata,siguran sam da ne bi odbile sladoled.