Da li žene gledaju samo novac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne gledaju samo novac sigurno.
Ali gledaju da li je muškarac sposoban. Često sposobni muškarci i imaju novac, neki možda nemaju dovoljno, ali su možda uspešni u nečemu drugom čemu se žena divi, itd. Priroda žene je da želi da bude zaštićena i sigurna, i u skladu s tim i posmatra muškarce. Ima tu još toga, ali će ti i drugi pisati

Imam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?

Zaključujem da si ih presreo na ulici i ponudio sladoled. Grešim li?
Ako ne grešim, šta si očekivao i kako si izveo zaključak iz uvodnog posta?

Imam dojam da žene gledaju samo novac. Imam 38 godina i niti jedna niti da me pogleda. . Jucer pitao dve njih jesu li za sladoled nisu me niti pogledale. A svaki dan mi neka psuje kevu a ne pozna me. Da li uopce postoji neka normalna?
Брате ја сам мушкарац, када видим жену која плаћа своје пиће пуним новчаником, улази у свој зарађени аутомобил ( дакле није спонзоруша) и ради посао добијен стручношћу ја доживљавам мини оргазме у себи.

nije bilo presretanja. sjedile su na klupici.i ja sam sjedio na klupici. pitam se kako bi sve to izgledalo da sam imao kluc od najnovijeg audija i zlatni lanad od 24 karatnog zlata,siguran sam da ne bi odbile sladoled.
Pa vidi, ukoliko muškarac nema nikakve sposobnosti kojima bi privukao neku ženu, niti neki hobi, onda mu zaista i preostaje samo da sa besnim autom pokuša neku da ubaci u njega... samo kakvu neku ?!

Hoću reći, pare i novac su izgovor za to što možda i nemaš nešto da ponudiš? Razmisli šta bi mogao da daš osim sladoleda, jel to svaka žena ima da kupi sebi a ne znači joj ništa da dobije od stranca

Gledaju te svi kroz pare. Žene pogotovo. Digni ti ruke od toga, moj ti je savet. Budi sebičan, gledaj samo sebe, žene ignoriši, zarađuj para onoliko koliko ti treba najosnovnije, nemoj da se lomiš da ih zarađuješ jer nije vredno a i kad ih do sad nisi zaradio, sad tek nećeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back