Da li zena sa fizickim nedostatkom

sve to zavisi na sta se odnosi taj fizicki nedostatak,meni je najgore kad je riba ruzna ko tursko groblje i tu pomoci nema takve jadnice bas zalim,obicno takve mrze ceo svet i narocito muskarce jer nijedan nece da im pridje.kad kazem ruzne mislim bas one odvratne.meni nije nedostatak ako ima manje sise ili ako joj dupe nije savrseno ali nikako ne sme da bude ruzna,ne mora da bude savrsena lepotica,ali mora bar neki prosek.po meni dzaba i ako ima dobre sise i lepu guzu ako je ruzna u licu,jer meni je to lice najveci odraz zenstvenosti.

....ipak im je bitan izgled...medjutim pre svega ne mozemo generalizovati ceo muski rod...
...ima onih kojima je bitan iskljucivo izgled...i onih kojima je bitna dusha....
...ali iskreno tesko je ljudima sa fizickim nedostacima , secam se kako su me svi sazaljivo gledali kad sam imala samo uganut zglob , pa ishla sa stapom....njima je ipak dosta teze nego obicnim zdravim ljudima da uspostave normalnu komunikaciju medju svetom...:(
...ali naravno ako su ti ljudi harizmaticni i puni pozitivne energije...nedostatak se brishe...
...ima prelepih devojaka koje zbog svojih mentalnih sklopova ne mogu da nadju muskarca koga bi zadrzale pored sebe duze od nedelju dana....

Strogo simetricne osobe, bebi face, prestaju po pubertetu da budu centar interesovanja.
A i... Hemoroid, odgovorno tvrdim da je gore imati nedostatak srca i duse, nego nekakav fizicki nedostatak. U deficitu smo sa ljudima koji su na sve zivotne promene, ostali neiskvareni i mentalno stabilni.

hemoroid:
Ima manje sanse kod muskaraca?

Poznajem dečka koji je iz Beograda, otišao u Rudare i oženio devojku koja ćopa na jednu nogu .... niko nikad nije shvatio kako i zašto.

Zatim, postoji jedan naš novinar koji voli ''amputarke'' kako ih on naziva ... znači žene koje nemaju jednu nogu ili jednu ruku - kaže da ih ozbiljno privlače.

Najbolja drugarica moje sestre je prelepa, ali i malo razroka - nikad nije imala problema da nadje frajera.

Šta znam ... ja mislim da je poJenta u magiji :mrgreen:

Back