Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cinjenica:svako ko je pokusao da izgradi bogatstvo na kocki propao je,bilo tu,bilo u nekom drugom segmentu.To je valjda neka ravnoteza stvari.
Sto se mene tice jedan mali deo (do 5%) ostavio bih u neku svajcarsku banku(da se nadje za kasnije).Oko 10% bih podavao sirotinji,a ostatak bih potrosio na sve sto mi padne na pamet.
A mozda se ipak i predomislim pa zapocnem treci svetski rat
Uopšte mi nije stalo do para u životu.Kada bih već imao užasno mnogo preselio bih se negde gde je uvek zima,posvetio isključivo sebi,okružio se remek-delima svetske umetnosti,kupio sebi brod i jedrio po svetu i finansirao misiju na Pluton koja bi nosila moje ime...E da i imao bih internet konekciju od 10 GB/sec.
Uopšte mi nije stalo do para u životu.Kada bih već imao užasno mnogo preselio bih se negde gde je uvek zima,posvetio isključivo sebi,okružio se remek-delima svetske umetnosti,kupio sebi brod i jedrio po svetu i finansirao misiju na Pluton koja bi nosila moje ime...E da i imao bih internet konekciju od 10 GB/sec.
Ne bih volela da budem milioner. Ali da jesam, pare bih troshila na knjige, figure zmajeva ( i sve shto sa njima ima veze) svecje i svecjnjake... i na posteljinu... i tako...
Ne bih volela da budem milioner. Ali da jesam, pare bih troshila na knjige, figure zmajeva ( i sve shto sa njima ima veze) svecje i svecjnjake... i na posteljinu... i tako...