86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ју, наопако. Не!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto? Zasto tako protiv naopako?Ју, наопако. Не!
Aha, meni to npr prolazi kroz glavu kad sam negde na planini, tj u miru i tišini, dođe nešto, izroni pa sam zadovoljnaNaravno da da. Bilo je tu puno hot momenata, sto sad to da zakopas i bacis u zaborav i skaces po zemlji da utabas. ..
To su oni slatki trenutci kad prodje kroz glavu.
Da planina i onda ga izdrkas negde na vrhu stene, pogled puca, beloglavi sup kraaa a ti strc i dreknes:MiliceeeeAha, meni to npr prolazi kroz glavu kad sam negde na planini, tj u miru i tišini, dođe nešto, izroni pa sam zadovoljna![]()
Tako neštoDa planina i onda ga izdrkas negde na vrhu stene, pogled puca, beloglavi sup kraaa a ti strc i dreknes:Miliceeee
Aj salu na stranu.Tako nešto![]()
Ma mene ne radi to bezobrazluk.. Ne osećam ništa vezano za sex kao bezobrazluk. Isto mi je, no tamo negde u planinama samo imam dobre komšije...Aj salu na stranu.
Strava osecaj.
Jel tebe proradi taj neki neizdrz u prirodi? Odjednom bezobrazluk vise nije bezobrazluk vec skroz nekako iskonsko.
A vidis meni je priroda intima. Na to me asocira. Na tu vrstu prostora. Fazon : sad nema nikog.Ma mene ne radi to bezobrazluk.. Ne osećam ništa vezano za sex kao bezobrazluk. Isto mi je, no tamo negde u planinama samo imam dobre komšije.... Tj sve životinje bi shvatila šta se radi. Obe se slobodne. Ono što mi nekad kao dopuštamo sebi za njih je prirodno. A i ambijent ogromnih razmera tih planina.. Podseća na prolaznost života i želju da se što više toga doživi tako nečeg neobuzdanog
Kod mene nikad nema nikoga... Ja sam ostrvljena što mi neko rečeA vidis meni je priroda intima. Na to me asocira. Na tu vrstu prostora. Fazon : sad nema nikog.
A fak to mi treba. Vikendica takva doduse.Kod mene nikad nema nikoga... Ja sam ostrvljena što mi neko reče