Da li zakljucavate vrata od sobe...

• Začetnik teme Začetnik teme lerdi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eee.. kad se setim samo kad mi je tata rekao da smo mnogo glasni... i da biram: da shtedim pare za motel, il da se smrzavam na klupici u parq....
a mama pochela da zvoca.. 'jesi normalan, da se prehladi'.... :shock:
shto je najbolje tad josh i nije ni bilo sexa jer sam bila oko 15... i tako zhivi se.... sad mogu da vrishtim na miru.... :-D
e jednom mi je uleteo chovek shto radi u qcji.... al skroz sam i zaboravila na to.... mis' koga zabole?

livija:
eee.. kad se setim samo kad mi je tata rekao da smo mnogo glasni... i da biram: da shtedim pare za motel, il da se smrzavam na klupici u parq....
a mama pochela da zvoca.. 'jesi normalan, da se prehladi'.... :shock:
shto je najbolje tad josh i nije ni bilo sexa jer sam bila oko 15... i tako zhivi se.... sad mogu da vrishtim na miru.... :-D
e jednom mi je uleteo chovek shto radi u qcji.... al skroz sam i zaboravila na to.... mis' koga zabole?

VRISHTI kucko VRISHTI! :D

...пре две године затекао ме ћале са све њеним ногама на раменима...'ладно је у 2 сата ујутру узимао неки шрафцигер ееееееееее :lol: ...мислим мени опуштено...једино што она није смела да се појави после месец дана ...:lol: . Али кад размислим...да се мени десило...не бих отишао код ње више никад...

...после каже...мислио сам да ниси ту...а лепо зна да нисам баш ноћна птица...и да сам у кревету до 12, 1 кад сам кући...

Back