vanilin šećer
Aktivan član
- Poruka
- 1.885
Udaj se za mene.![]()
Ajme, gde baš mene nađe

Koliko mi je poznato, ti se opredelio za doživotni celibat, a ni meni starenje sa mačkama nije strana ideja, tako da, ne, ne kvarimo svoje životne koncepcije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udaj se za mene.![]()
Ajme, gde baš mene nađe
Koliko mi je poznato, ti se opredelio za doživotni celibat, a ni meni starenje sa mačkama nije strana ideja, tako da, ne, ne kvarimo svoje životne koncepcije.![]()
- - - - - - - - - -
A da znas da taj dozivotni celibat uopste ne bi bio losa ideja.![]()
Ako ovo nisu predrasude ja ne znam sta su .
Prvo , ako neko lepo zaradjuje i putuje na duge staze kolima jel treba da se pati i unistava zdravlje u Jugu ?
Jel treba ja 14,5 sati da putujem u Tursku u jugu i da se pokocim sav da ne bih bio smatran kompleksasom ?
Ajte molim vas ...
Drugo , kupovina automobila je dobar potez kada je porez u pitanju , ko ima povecu firmu zna o cemu pricam , deo tih para bih i onako dao na porez , pa zasto onda ne bih kupio kola itd...
Mnogo predrasuda bre ...Ja nikada u reli ne eksponiram sta imam , niti volim da pricam o tome , ali da se vozim u krsu necu , jer ostavih svoje zdravljei zivce da nesto stvorim , pa sta sad da udovoljim drugima vozicu ficu , ajde ...
...zavisi od nacina zivota...iskreno bih opasno porazmislila da krene sa kolima od 100000 evra kada treba da predje manje od kilometra po centru lepog grada, cemu to?...bez obzira na polozaj koji ima zahvaljujuci obrazovanju i radu...kao sto rekoh, novac je posledica a kako je tip koji je ocigledno voleo da uci stvarno bih se iznenadila povrsnim rezultatim i pitala sta nije u redu jer uz njega kakav jeste ide nesto skroz drugacije...idu putovanja, vozovi, knjige, intima...i normalan zivot bez bahacenja kakav vode ljudi u njegovoj zemlji...sto i ja sama smatram normalnim...drugo je kada covek provodi radni vek za volanom ili zivi u opasnom gradu pa ima oklopno vozilo...
Prvo , ako neko lepo zaradjuje i putuje na duge staze kolima jel treba da se pati i unistava zdravlje u Jugu ?
Jel treba ja 14,5 sati da putujem u Tursku u jugu i da se pokocim sav da ne bih bio smatran kompleksasom ?
Ajte molim vas ...
Drugo , kupovina automobila je dobar potez kada je porez u pitanju , ko ima povecu firmu zna o cemu pricam , deo tih para bih i onako dao na porez , pa zasto onda ne bih kupio kola itd...
Mnogo predrasuda bre ...Ja nikada u reli ne eksponiram sta imam , niti volim da pricam o tome , ali da se vozim u krsu necu , jer ostavih svoje zdravljei zivce da nesto stvorim , pa sta sad da udovoljim drugima vozicu ficu , ajde ...
Svako ko ulozi trud i rad na bilo koji nacin , zeli da sebi ugodi ...Ja sam siguran da ti volis da pojedes dobar sladoled , ili kolac
Svako u zivotu zeli dobre stvari ...Sa delom se slazem, sta ce meni neki jako skup sportski automobil , prvo nije mi praktican , drugo ne mogu kasnije lako da ga prodam
Dakle taj vid preterivanja ne podrzavam , jer sama uloga tog auta bi bila iskljucivo pokazivanje , a ovo kada se spoji lepo i koristno, pa svaka iole racionalna osoba nema nista protiv toga .
I, na kraju krajeva zivot i nije toliko tomantican sam po sebi je tezak , ali kapiram da ti to vec znas , zrela si devojka .
Verovatno je seljacki, ali 90% zena pada na dobre i skupe automobile.
Izgled vozaca je maltene - nebitan.
Ajte molim vas ...
...volela bih da se slozim sa tobom ali zaista ne mogu...ljudi su drugacije odgajani, drugacije vrednosti postuju...
...recimo, licno poznajem dvoje profesora u Kembridzu koji kao prevozno sredstvo koriste bicikle...mentor mog zeta je uvek koristio ekonomsku klasu u avionu iako je imao posebne uslove i velika primanja po osnovu projekata...moj zet takodje, u Meksiku vozi oklopno vozilo, u Nemackoj solidan gradski automobil a u Engleskoj je jahao bajs...kao i svi ostali...to je mentalitetska razlika...oboje znamo sta u Nemackoj znaci radno mesto...niko te nece pitati koliko novca imas vec koje si struke i gde radis. Nemac zna na osnovu toga kolika ti je plata tako da nema razloga za paunisanjem ali drz' se dobro ako izgubis posao jer ce te svi pitati gde radis. Zato oni stede. I zato mnogo dobro zive kao dede i babe. Kod nas je obratno, nije bitno sta si, odakle ti i cemu to luksuziranje...na to je Sokvisnja mislila...prazno hvalisanje ne nuzno radnih i pametnih ljudi. Tamo ce jaka srednja klasa opasno paziti da nije na gubitku...zaista se ne moze reci da su rasipnici.
Ne treba mi šofer, imam auto.