Da li za zene igra ulogu kakav auto imate?

Ako ovo nisu predrasude ja ne znam sta su .
Prvo , ako neko lepo zaradjuje i putuje na duge staze kolima jel treba da se pati i unistava zdravlje u Jugu ?
Jel treba ja 14,5 sati da putujem u Tursku u jugu i da se pokocim sav da ne bih bio smatran kompleksasom ?
Ajte molim vas ...
Drugo , kupovina automobila je dobar potez kada je porez u pitanju , ko ima povecu firmu zna o cemu pricam , deo tih para bih i onako dao na porez , pa zasto onda ne bih kupio kola itd...

Mnogo predrasuda bre ...Ja nikada u reli ne eksponiram sta imam , niti volim da pricam o tome , ali da se vozim u krsu necu , jer ostavih svoje zdravljei zivce da nesto stvorim , pa sta sad da udovoljim drugima vozicu ficu , ajde ...

...zavisi od nacina zivota...iskreno bih opasno porazmislila da krene sa kolima od 100000 evra kada treba da predje manje od kilometra po centru lepog grada, cemu to?...bez obzira na polozaj koji ima zahvaljujuci obrazovanju i radu...kao sto rekoh, novac je posledica a kako je tip koji je ocigledno voleo da uci stvarno bih se iznenadila povrsnim rezultatim i pitala sta nije u redu jer uz njega kakav jeste ide nesto skroz drugacije...idu putovanja, vozovi, knjige, intima...i normalan zivot bez bahacenja kakav vode ljudi u njegovoj zemlji...sto i ja sama smatram normalnim...drugo je kada covek provodi radni vek za volanom ili zivi u opasnom gradu pa ima oklopno vozilo...

...zavisi od nacina zivota...iskreno bih opasno porazmislila da krene sa kolima od 100000 evra kada treba da predje manje od kilometra po centru lepog grada, cemu to?...bez obzira na polozaj koji ima zahvaljujuci obrazovanju i radu...kao sto rekoh, novac je posledica a kako je tip koji je ocigledno voleo da uci stvarno bih se iznenadila povrsnim rezultatim i pitala sta nije u redu jer uz njega kakav jeste ide nesto skroz drugacije...idu putovanja, vozovi, knjige, intima...i normalan zivot bez bahacenja kakav vode ljudi u njegovoj zemlji...sto i ja sama smatram normalnim...drugo je kada covek provodi radni vek za volanom ili zivi u opasnom gradu pa ima oklopno vozilo...

Svako ko ulozi trud i rad na bilo koji nacin , zeli da sebi ugodi ...Ja sam siguran da ti volis da pojedes dobar sladoled , ili kolac ;)
Svako u zivotu zeli dobre stvari ...Sa delom se slazem, sta ce meni neki jako skup sportski automobil , prvo nije mi praktican , drugo ne mogu kasnije lako da ga prodam :)
Dakle taj vid preterivanja ne podrzavam , jer sama uloga tog auta bi bila iskljucivo pokazivanje , a ovo kada se spoji lepo i koristno, pa svaka iole racionalna osoba nema nista protiv toga .

I, na kraju krajeva zivot i nije toliko tomantican sam po sebi je tezak , ali kapiram da ti to vec znas , zrela si devojka .

Prvo , ako neko lepo zaradjuje i putuje na duge staze kolima jel treba da se pati i unistava zdravlje u Jugu ?
Jel treba ja 14,5 sati da putujem u Tursku u jugu i da se pokocim sav da ne bih bio smatran kompleksasom ?
Ajte molim vas ...
Drugo , kupovina automobila je dobar potez kada je porez u pitanju , ko ima povecu firmu zna o cemu pricam , deo tih para bih i onako dao na porez , pa zasto onda ne bih kupio kola itd...

Mnogo predrasuda bre ...Ja nikada u reli ne eksponiram sta imam , niti volim da pricam o tome , ali da se vozim u krsu necu , jer ostavih svoje zdravljei zivce da nesto stvorim , pa sta sad da udovoljim drugima vozicu ficu , ajde ...

Apsolutno tačno.
Ranije sam min 2x mesečno vozio
juga Priština - Beograd.
Ljudi, puca kičma.
Posle sam "naterao" direktora samo da mi plaća benzin
pa sam išao mojim Reno-om 18.
Tada je to bio vrlo luksuzan auto.
Što se udobnosti tiče - francuzi.
Što se sigurnosti tiče - samo Mercedes,
tj. njegov najvolji i najprodavaniji model 123 dizel

Moj je bio '77 godište a bio komplet na hidrauliku,
sa šiberom i podizačima stakla.

Ćopo imao desetak takvih.

I, čisto me interesuje,
sada su vlasništvo vojske Srbije,
zna li neko šta je sa njima.

Poslednja izmena:
Svako ko ulozi trud i rad na bilo koji nacin , zeli da sebi ugodi ...Ja sam siguran da ti volis da pojedes dobar sladoled , ili kolac ;)
Svako u zivotu zeli dobre stvari ...Sa delom se slazem, sta ce meni neki jako skup sportski automobil , prvo nije mi praktican , drugo ne mogu kasnije lako da ga prodam :)
Dakle taj vid preterivanja ne podrzavam , jer sama uloga tog auta bi bila iskljucivo pokazivanje , a ovo kada se spoji lepo i koristno, pa svaka iole racionalna osoba nema nista protiv toga .

I, na kraju krajeva zivot i nije toliko tomantican sam po sebi je tezak , ali kapiram da ti to vec znas , zrela si devojka .

...volela bih da se slozim sa tobom ali zaista ne mogu...ljudi su drugacije odgajani, drugacije vrednosti postuju...

...recimo, licno poznajem dvoje profesora u Kembridzu koji kao prevozno sredstvo koriste bicikle...mentor mog zeta je uvek koristio ekonomsku klasu u avionu iako je imao posebne uslove i velika primanja po osnovu projekata...moj zet takodje, u Meksiku vozi oklopno vozilo, u Nemackoj solidan gradski automobil a u Engleskoj je jahao bajs...kao i svi ostali...to je mentalitetska razlika...oboje znamo sta u Nemackoj znaci radno mesto...niko te nece pitati koliko novca imas vec koje si struke i gde radis. Nemac zna na osnovu toga kolika ti je plata tako da nema razloga za paunisanjem ali drz' se dobro ako izgubis posao jer ce te svi pitati gde radis:lol:. Zato oni stede. I zato mnogo dobro zive kao dede i babe. Kod nas je obratno, nije bitno sta si, odakle ti i cemu to luksuziranje...na to je Sokvisnja mislila...prazno hvalisanje ne nuzno radnih i pametnih ljudi. Tamo ce jaka srednja klasa opasno paziti da nije na gubitku...zaista se ne moze reci da su rasipnici.

Ajte molim vas ...

A sto si se ti nasao prozvan? Vozis preskup i nabudzen auto? Da li postoji nesto izmedju juga i bentlija? Sve je krs sto ne kosta 50 000 evra? Daj, molim te...svako kupuje u skladu sa svojim sposobnostima i mogucnostima, i niko ko ima mogucnosti se nece voziti u losem autu, ali sam izbor automobila mnogo govori o mentalnom sklopu coveka. Ok, postoje zaludjenici za kola, koji vole i koji se pale na automobile, ali malo je smesno videti nekog balavca u preskupom automobilu ili sto je rekla xella cini mi se, ribu koja se svrcka po Beogradu u oklopnom vozilu. Nivo i bogatstvo se mnogo vise vide po drugim stvarima a ne izboru prevoznog sredstva, ponarocito u gradu gde ti svaki auto srednje klase koji ima klimu zavrsava posao (i ne neces se ukociti, niti dobiti isijas i reumu od krsa). Imaj ti dobar auto, ali nek ti ceo zivot prati taj nivo. A to nije slucaj u Srbiji. Ljudi zive skromno, u losim stanovima, ne idu nigde na odmor, ali zato kupe Audi.

...volela bih da se slozim sa tobom ali zaista ne mogu...ljudi su drugacije odgajani, drugacije vrednosti postuju...

...recimo, licno poznajem dvoje profesora u Kembridzu koji kao prevozno sredstvo koriste bicikle...mentor mog zeta je uvek koristio ekonomsku klasu u avionu iako je imao posebne uslove i velika primanja po osnovu projekata...moj zet takodje, u Meksiku vozi oklopno vozilo, u Nemackoj solidan gradski automobil a u Engleskoj je jahao bajs...kao i svi ostali...to je mentalitetska razlika...oboje znamo sta u Nemackoj znaci radno mesto...niko te nece pitati koliko novca imas vec koje si struke i gde radis. Nemac zna na osnovu toga kolika ti je plata tako da nema razloga za paunisanjem ali drz' se dobro ako izgubis posao jer ce te svi pitati gde radis:lol:. Zato oni stede. I zato mnogo dobro zive kao dede i babe. Kod nas je obratno, nije bitno sta si, odakle ti i cemu to luksuziranje...na to je Sokvisnja mislila...prazno hvalisanje ne nuzno radnih i pametnih ljudi. Tamo ce jaka srednja klasa opasno paziti da nije na gubitku...zaista se ne moze reci da su rasipnici.

Moja mama je pre desetak godina bila na poslovnom rucku i u to vreme se pojavila na trzistu Dacia Logan. Povela se prica za stolom o tom autu i krenula je pljuvacina u stilu "uzasno ruzan..rumunsko sranje...krs i lom" i to je tako trajalo, dok je najveca faca medju svima njima, najuspesniji covek u to vreme, velika zverka u svetu marketinga, sve vreme cutao, slusao i rekao "Ja se ne bih slozio sa vama. Za te pare, to je odlican auto"...Vecina se nije slozila i nastavila je pljuvacinu. Kada se zavrsio rucak, neki su krenuli na autobsku stanicu, neki ka parkingu ka svojim skromnim automobilima, a na sred pakinga je stajao auto, svemirski brod iz koga je izasao vozac, otvorio vrata i odvezao coveka koji je bez kompleksa prokomentarisao automobil u smislu cena/kvalitet. U sustini, covek je bio u pravu, Logan se stvarno pokazao kao dobar auto, za te pare u to vreme odlican porodican auto. Ali kompleski su cudo.

Slazem se Freyo sa tobom. U vecini slucajeva, sve je do mentalnog sklopa kao i kulture.

Ne treba mi šofer, imam auto.

Posle preko 100.000 km "u nogama"
jedno sigurno znam:
Najlepše je kad te neko drugi vozi.
Čak u zadnje vreme
(ovde mnogo pooštrili. zna i policija kad su slave)
kad idem npr. na slavu fino taksi.
Npr. zadnji put, ja i žena - 5€ (oko 20km),
a autobusom 3€.

Za razliku od BG i NS (bio pre nekoliko meseci)
gde ne da deru, nego dušu nemaju.

Poslednja izmena:

Back