opet zamena teza,Ви што мењате смрадикалске таборе, па постајете ЕУ фанатици, то нас не занима.
vi ste ti koji ste bili i ostali eu fanatici,
koji bi prodali kosovo za eu,
i rusiji uveli sankcije,
i sve to sta ste vi, vi sad podmecete vucicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet zamena teza,Ви што мењате смрадикалске таборе, па постајете ЕУ фанатици, то нас не занима.
Čekaj malo? Đinđić je mislio uvesti Srbiju u EU, ali ujedno i 'vratiti' Kosovo? Reklo bi se da je bio 'politički nepismen'? Osim toga, počevši od mene, ima u Srbiji dosta ljudi kojima ODGOVARA ovakvo KOVERTIRANO stanje na Kosovu!Da, o tome treba Srbi se dogovore, al tesko jer 'opozicija' oce ko siptari da razgovaraju samo o jednoj stvari, siptari o priznanju - 'opozicija' o preuzimanju vlasti a kad dodju na vlast reci ce nam sta imaju u planu, odnosno reci ce im gazde sta da rade
Djindjic je ubijen nedelju dana posle intrervjua u kome je govorio da Kosovo mora da se vrati Srbiji jer posle 5Okt je promenjen 'rezim' i novi 'rezim' je 'demokratski rezim' - mislili su da ce Djindjic da radi sta mu kazu...
nije mu dzabe nadimak bio viziJonarČekaj malo? Đinđić je mislio uvesti Srbiju u EU, ali ujedno i 'vratiti' Kosovo? Reklo bi se da je bio 'politički nepismen'? Osim toga, počevši od mene, ima u Srbiji dosta ljudi kojima ODGOVARA ovakvo KOVERTIRANO stanje na Kosovu!
Čekaj malo? Đinđić je mislio uvesti Srbiju u EU, ali ujedno i 'vratiti' Kosovo? Reklo bi se da je bio 'politički nepismen'?
Čekaj malo? Đinđić je mislio uvesti Srbiju u EU, ali ujedno i 'vratiti' Kosovo? Reklo bi se da je bio 'politički nepismen'? Osim toga, počevši od mene, ima u Srbiji dosta ljudi kojima ODGOVARA ovakvo KOVERTIRANO stanje na Kosovu!
Da ALI! Rat na Balkanu još NIJE gotov, samo prvo poluvreme.... A ko to od političara u Srbiji i Srpskoj OZBILJNO razmišlja o 'uzimanju' Srpske?Niko nema nameru da vrati Kosovo; radi se samo o palamuđenju.
Ali jeste imao nameru da na međunarodnoj sceni se internacionalizuju u povežu pitanja Republike Srpske i Kosova, te rešavaju isključivo zajedno, u paketu. Nakon ratov običaj je da se održi jedna velika mirovna konferencija koja bi ozvaničila neko novo stanje; on je bio jedan od retkih srpskih državnika koji su razmišljali upravo u tom smeru. Danas je 2020. godina a još uvek nije bilo SFRJ konferencije bivših 6 (ili 7) članica. A svi ostali sve posmatraju parcijalno.
Njegova su razmišljanja išla u smeru podele Kosova i Bosne, odnosno da bi pristao da se najveći deo Kosova preda Albaniji, ukoliko bi se mogla uzeti Republika Srpska. O ovako nekom povratku Kosova, kao ni ostali, prilično sam siguran da nije razmišljao. Prihvatio bi gubitak Kosova, ali po veliku cenu (Srpska, finansije, ubrzane EU integracije i okretanje leđa Milu).
Razumljiva mi je tvoja briga za 'kosovske' Srbe, ali da te podsetim: Njihovi problemi NISU počeli tek NAKON NATO-bombardovanja, nego mnogo mnogo ranije, kada je Kosovo još bilo u POTPUNOM ustavno-pravnom poretku Srbije... i bilo ku*ac od sigurnosti tih Srba!Nije on 'mislio' to su mu rekli kad su ga dovodili na vlast.
Rekli su ne bombarduju nas, nego Milosevica, on ne valjla, mi valjamo, EVROPA NAS VOLI I SAMOOO CEKA da zbacimo Milosevica.
"Rezim" mora da ode?!?!?!?!
Otiso "rezim" ajd sad kad je "demokratija" dojahala da se rascisti, Srbija procveta, udjemo u EU, Kosovo se vrati sada demokratskoj Srbiji ...kad ono ULAC
To sve Djindjic isprico za kameru. Kako se varaju da ce Kosovo da ode tek tako. Sad smo dobri Srbi i nema razloga da ocepljuju Kosovo.
E sad kako je on to izreko u kameru, tako su nemcima, englezima, amerikancima pocela da se znoje jaja...kako sad da preko noci prevedu
NAJVECEG demokratora, evropejca, miljenika zapada - da od njega preko noci naprave jos jednog zlikovca srpskog koji trazi Kosovo nazad.....
Cak i prosecnom zapadnom degeneriku to bi bilo cudno, kako juce Djindjic lego u krevet kao demokrata evopski miljenik, a ujutru u krevetu osvanuo cetnik zeljan Kosova i krvi neduznih albanskih boraca za slobodu.
Bogami potrajalo bi par godina i cnn(N1) da to postignu, ne bi moglo preko noci ... pa im bilo brze drugo resenje, na koje su cekali nedelju dana
Meni bi odgovaralo da ti kupim pusku, pancir, dron i da te posaljem na Kosovo...
Ovim Srbima na Kosovu mozda i ne bi to odgovaralo jer bi tamo samo zasrao motku pa bi oni kusali tvoju corbu i ne bi ostao ni jedan Srbin na Kosovu.
Pametna drzava bi radila da se spremi za buduci rat, da ne idu jedinci, nego da svuda ima po 3-5 dece (to se desava trenutno na Kosovu), da nadje saveznike, da se dobro naoruza da ne ginu ljudi zbog lose cizme ili pancira, nocnog nisana.
I na kraju da ceka. Ovi ovakvi nikakvi danasnji Srbi ce nestati, mozda njihovi potomci budu neki bolji, veci Srbi pa kada krenu na Kosovo da ih neki sporazum ili potpis ne usere pa da im svali na glavu bombardovanje od strane Marsovaca.
Razumljiva mi je tvoja briga za 'kosovske' Srbe, ali da te podsetim: Njihovi problemi NISU počeli tek NAKON NATO-bombardovanja, nego mnogo mnogo ranije, kada je Kosovo još bilo u POTPUNOM ustavno-pravnom poretku Srbije... i bilo ku*ac od sigurnosti tih Srba!
Ako bude sve po planu, biće isto kao u Slavoniji i Lici: Mnogi Hrvati su se obradovali da će se jeftino da dokopaju imovine poginulih, pobijenih, nestalih, proteranih i/ili pobeglih Srba! A danas za sitne pare tamo možeš da kupiš prava imanja, sa vinogradom, voćnjakom itd.Kada su poceli problemi je vazno samo u delu da se ne ponovi. Znaci da dva puta na istu foru nas ne izrade.
I da Srbima sa Kosova ovo kazes delovalo bi kao utrljavanje soli u ranu.
Ono sto je vazno je sta i kako dalje.
Znamo sta se desilo i kako, ali treba sad vidimo sta cemo da radimo da bi resili problem.
Znaci ovo nece da se resi ciganjski danas za sutra, jer sto kazes nije preko noci ni nastao problem, pa nece da moze da se tako i resi.
U medjuvremenu treba videti i ne ugovnati Srbe koji zive na Kosovu jos vise.
Jedina stvar koju zameram Vucicu je sto je ispao ovca.
Slusao sam ga 100X i cudio se sta sere.
100X je ponavljao kako mi vec imamo saradnju sa siptarima, te im izvozimo toliko i toliko, ja se krstio, sto sere i samo im daje ideju kako da nas izrade?
Moguce je i da nisam skapirao i da ih je navuko ko majmune, da uvedu ove sankcije i da ih nagone zbog toga hteli ne hteli dojucerasnji saveznici.
Tek ce da se vidi
ne laziAko bude sve po planu, biće isto kao u Slavoniji i Lici: Mnogi Hrvati su se obradovali da će se jeftino da dokopaju imovine poginulih, pobijenih, nestalih, proteranih i/ili pobeglih Srba! A danas za sitne pare tamo možeš da kupiš prava imanja, sa vinogradom, voćnjakom itd.
E tako su i šiptari, navodno i preskupo, po svaku cenu kupovali od Srba, a nakon X-datuma će to navrat nanos jeftino da prodaju!
a najvise je razmisljao o tome kako da unovci kog srpskog drzavnika, i da ga proda hagu,Niko nema nameru da vrati Kosovo; radi se samo o palamuđenju.
Ali jeste imao nameru da na međunarodnoj sceni se internacionalizuju u povežu pitanja Republike Srpske i Kosova, te rešavaju isključivo zajedno, u paketu. Nakon ratov običaj je da se održi jedna velika mirovna konferencija koja bi ozvaničila neko novo stanje; on je bio jedan od retkih srpskih državnika koji su razmišljali upravo u tom smeru. Danas je 2020. godina a još uvek nije bilo SFRJ konferencije bivših 6 (ili 7) članica. A svi ostali sve posmatraju parcijalno.
Njegova su razmišljanja išla u smeru podele Kosova i Bosne, odnosno da bi pristao da se najveći deo Kosova preda Albaniji, ukoliko bi se mogla uzeti Republika Srpska. O ovako nekom povratku Kosova, kao ni ostali, prilično sam siguran da nije razmišljao. Prihvatio bi gubitak Kosova, ali po veliku cenu (Srpska, finansije, ubrzane EU integracije i okretanje leđa Milu).
Ko laže? Evo ti, traži i kupi, imaš i ispod 5000 evra! Ovo je samo do 8000:ne lazi
sto je moglo biti opljackano to je uck opljackao jos 1999.
kakav crni plan, sta te to lupa u celo? stojko, pa si obnevideo
Vesti iz prošlosti! Vučić 'prodao' Kosovo.. ali isto misli da vlada još dugo.. dugo.. dugo...Vučić je uvek bio down-to-earth guy. Ako izuzmemo predizbornu kampanju iz 2012, odkako je došao na vlast narodu je prodavao priče u koje je moguće poverovati. Stvari koje mogu biti realne. Međutim u zadnje vreme počeo je da daje grandiozna obećanja kao na primer : "Prosečna plata 2025. biće 900 evra". Do sada je plate povećavao za oko 2000 dinara a da bi ovo što priča moglo biti moguće on bi počev od ove godine prosečnu platu morao da uvećava za oko 80 evra.
Valjda je svestan toga da će mu ovo grandiozno obećanje narod zapamtiti i da će ukoliko ga ne bude ispunio izgubiti ogroman broj glasača. Dakle postavlja se pitanje da li on do 2025. godine planira da proda Kosovo i da siđe sa vlasti ili planira da vlada još dugo.
zato se priča da sedi na dve tri stolice!!???Vučić samo sledi volju naroda.Vučić govori što narod misli.