Да ли Вучић има Тројанске коње у опозицији, и ако има ко су они?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.465
Ових дана је Бастаћ направио царински прекршај тако што је у земљу из Дубаија унео 12 и нешто хиљада евради, а сви знамо (макар из медија) да је максимални дозвољени износ 10 000 евра за пренос преко гране. То је само царински прекршај. Он се правда да је носио другу за лечење, и да није знао да је 10 000 максимални износ. Јасно је да то сви знамо и да је он то морао да зна. Ипак је направио царински прекршај и ухваћен је. Вероватно цариници не претришу све путнике, али ето, њега су преконтролисали. Случајност? Зашто није новац пребачен са рачуна на рачун? Или Вестерн јунионом?

Бастаћ је намерно обрукао СзС, моје је скромно мишљење.

Следећи је Ђилас, који је постао вођа опозиције у Србији, поред живог Вука Јеремића или Бошка Обрадовића (или ДС-а). Контроверзни Ђилас без странке постаје вођа опозиције? Случајност? Нисам сигуран.

Бастаћ је убачени елемнт. Ђилас врло вероватно. Сигуран сам да има још спавача. Који ће у лошим тренуцима за СНС обрукати опозицију, намерно и намештено.

Poslednja izmena:
Ne pratim politiku u srbiji tako da nisam bas najbolje upucen ali treba znati u totalitarnoj demokratiji nema opozicije
Bilo ko da dodje na vlast on ce sljepo prvoditi direktive i agendu koju su zacrtali banksteri

Има ли некога ко прича о штетности банкстера на српској политичкој сцени? :think:

Ових дана је Бастаћ направио царински прекршај тако што је у земљу из Дубаија унео 12 и нешто хиљада евради, а сви знамо (макар из медија) да је максимални дозвољени износ 10 000 евра за пренос преко гране. То је само царински прекршај. Он се правда да је носио другу за лечење, и да није знао да је 10 000 максимални износ. Јасно је да то сви знамо и да је он то морао да зна. Ипак је направио царински прекршај и ухваћен је. Вероватно цариници не претришу све путнике, али ето, њега су преконтролисали. Случајност? Зашто није новац пребачен са рачуна на рачун? Или Вестерн јунионом?
Какав је то напрдњачки спин. Прво и најважније - Бастаћ није износио тај новац из земље већ га је у земљу унео.
Друго, релативно је скоро уведена обавеза пријављивања кеша преко лимита (од 10 000 евра) када улазиш у земљу, због глобалне борбе против прања пара; то се раније није тражило и сви од гастарбајтера до кримоса могли су да унесу неограничено девиза у земљу без пријаве. Морао си да пријавиш само на изласку, а горњи лимит се мењао. Па су рецимо гастарбајтери могли да изнесу преко лимита онолико колико су пријавили да су унели; ако је гастарбајтер унео рецимо 100 000 ДЕМ, и пријавио, толико је имао право и да изнесе - при томе пријављивање није било обавезно. Па ако на пример гастарбајтер унесе 100 000 ДЕМ да није пријавио, потроши 50 000 на нову кућу а 50 000 хоће да врати у иностранство, пошто није регистровао при уласку одузимало му се на суду неких 30% на име казне. Али, ако новац остаје сав у земљи, нико га (њу) за то не пита.

Треће, то је мала цифра за операцију "прања пара".

Четврто, то што није пријавио новац није кривично дело већ прекршај који се плаћа на лицу места. Значи ништа посебно. Заправо ирелевантно.

Пето, а везано за болдовано, доказује да си напредњак и бот, јер ти ниси необавештен да је Бастаћ праћен и да га је пре пута у Дубај твој Вољени *******и прозивао како "путује у Дубај" (!), што је наравно сумњиво јер само ви напредњаци смете да путујете на "егзотичне дестинације" и да имате паре.

Činjenica je da me je posle par minuta kako sam napustio aerodrom zvao Kurir, dodaje Bastać za naš list, naglašavajući da je poziv usledio, kako kaže, bukvalno posle par minuta.
– Siguran sam da zaposleni u Kuriru ne rade honorarno kao carinici. Dva dana pre toga Aleksandar Vučić je na nacionalnoj frekvenciji izjavio da ja putujem za Dubai. Kako sam prošao carinu tako me je zvao Kurir. I Vučić i njegovi mediji znaju gde se krećem, puštaju moje fotografije samo zato što radim sve što radim. I to vam je danas Srbija. Izvinjavam se javnosti, mojim stranačkim kolegama i svima u Savezu. Napravio sam grešku – rekao je Bastać u pisanoj izjavi za Danas.

https://www.danas.rs/politika/bastac-pogresio-sam-izvinjavam-se/

Poslednja izmena:
Какав је то напрдњачки спин. Прво и најважније - Бастаћ није износио тај новац из земље већ га је у земљу унео.
Друго, релативно је скоро уведена обавеза пријављивања кеша када улазиш у земљу, због глобалне борбе против прања пара; то се раније није тражило и сви од гастарбајтера до кримоса могли су да унесу неограничено девиза у земљу без пријаве. Морао си да пријавиш само на изласку, а горњи лимит се мењао. Па су рецимо гастарбајтери могли да изнесу преко лимита онолико колико су пријавили да су унели; ако је гастарбајтер унео рецимо 100 000 ДЕМ, толико има право и да изнесе.

Треће, то је мала цифра за операцију "прања пара".

Черврто, то што није пријавио новац није кривично дело већ прекршај који се плаћа на лицу места. Значи ништа посебно.
Пето, а везано за болдовано, доказује да си напредњак, јер ниси необавештен да је Бастаћ праћен и да га ја пре пута у Дубај твој Вољени *******и прозивао да "путује у Дубај", што је наравно сумњиво јер само ви напредњаци смете да путујете и имате паре.

Činjenica je da me je posle par minuta kako sam napustio aerodrom zvao Kurir, dodaje Bastać za naš list, naglašavajući da je poziv usledio, kako kaže, bukvalno posle par minuta.
– Siguran sam da zaposleni u Kuriru ne rade honorarno kao carinici. Dva dana pre toga Aleksandar Vučić je na nacionalnoj frekvenciji izjavio da ja putujem za Dubai. Kako sam prošao carinu tako me je zvao Kurir. I Vučić i njegovi mediji znaju gde se krećem, puštaju moje fotografije samo zato što radim sve što radim. I to vam je danas Srbija. Izvinjavam se javnosti, mojim stranačkim kolegama i svima u Savezu. Napravio sam grešku – rekao je Bastać u pisanoj izjavi za Danas.

https://www.danas.rs/politika/bastac-pogresio-sam-izvinjavam-se/

Глуп си. Наравно да није кривично дело већ прекршај, и наравно да је небитно, али довољно да обрука опозицију, тј. СзС.

Глуп си. Наравно да није кривично дело већ прекршај, и наравно да је небитно, али довољно да обрука опозицију, тј. СзС.
Па зато ти и спинујеш овај "случај" јер си ти СНС-бот.

Бастаћ је намерно обрукао СзС, моје је скромно мишљење.

Следећи је Ђилас, који је постао вођа опозиције у Србији, поред живог Вука Јеремића или Бошка Обрадовића (или ДС-а). Контроверзни Ђилас без странке постаје вођа опозиције? Случајност? Нисам сигуран.

Бастаћ је убачени елемнт. Ђилас врло вероватно. Сигуран сам да има још спавача. Који ће у лошим тренуцима за СНС обрукати опозицију, намерно и намештено.

Pa Bastac hipster opozicionar koji je na antirezimske akcije dolazio na onom elektricnom trotinetu predstavlja bukvalno sve sto je poremeceno sa tim delom opozicije. Apsolutna dijabola, nesvesna vremena i prostora u kojem se nalazi. Ono kada je imao legendarne akcije (na kojima je dosao trotinetom) pravljenja barikada od dzakova soli, pa kada je rekao da se nece povuci dok ovi iz vlasti ne ispune njegove zahteve. I onda nakon pola sata ode. Pa ono kada je hteo sa Boskom manitim da udje u gradsku skupstinu i kada je rekao da se nece povuci dok ga ne puste unutra i ode covek posle pola sata. Pa ono kada je prekidao radove na Trgu i najavio da se nece povuci dok se radovi na obustave i onda otisao nakon pola sata. Bastac nece nikad odustati od necega pola sata. Posle toga smori se covek i ode.

ALi on nije ubaceni element. On je klasican priimerak DS kadra koji je uzivao od 5. oktobra punih 12 godina. Bez obzira koja je on sada stranka ili pokret, to je taj DS gen koji te tera da se ponasas umisljeno, da sa prezirom gledas na sve i da glumis ludilo. Zato je i podrska takvoj opoziciji nikakva.

Pa Bastac hipster opozicionar koji je na antirezimske akcije dolazio na onom elektricnom trotinetu predstavlja bukvalno sve sto je poremeceno sa tim delom opozicije. Apsolutna dijabola, nesvesna vremena i prostora u kojem se nalazi. Ono kada je imao legendarne akcije (na kojima je dosao trotinetom) pravljenja barikada od dzakova soli, pa kada je rekao da se nece povuci dok ovi iz vlasti ne ispune njegove zahteve. I onda nakon pola sata ode. Pa ono kada je hteo sa Boskom manitim da udje u gradsku skupstinu i kada je rekao da se nece povuci dok ga ne puste unutra i ode covek posle pola sata. Pa ono kada je prekidao radove na Trgu i najavio da se nece povuci dok se radovi na obustave i onda otisao nakon pola sata. Bastac nece nikad odustati od necega pola sata. Posle toga smori se covek i ode.

ALi on nije ubaceni element. On je klasican priimerak DS kadra koji je uzivao od 5. oktobra punih 12 godina. Bez obzira koja je on sada stranka ili pokret, to je taj DS gen koji te tera da se ponasas umisljeno, da sa prezirom gledas na sve i da glumis ludilo. Zato je i podrska takvoj opoziciji nikakva.
Ipak, treba pozdraviti što Car jedine slobodne opštine u zemlji (Bastać Stari Grad), radi barem nešto protiv vaše hunte.

Svi eksperti se slažu da su devedesete i današnjica najgori momenti istorije.

Ali samo bistri povezuju da je to zbog aleksandra vučića.

Ipak, treba pozdraviti što Car jedine slobodne opštine u zemlji (Bastać Stari Grad), radi barem nešto protiv vaše hunte.

Jel bi mogla da mii najbrojis "sve eksperte", ili makar one sa kojima delis sobu u ludnici.

• Haha
Reactions: BG5

Бастаћ је са њима (фракција са беђом) у коалицији.

'ајде да се не лажемо.

Опозиција није Ђилас и није Бастаћ.

Јесте Бошко и Јеремић. Јесте Радуле. Јесте део ДС-а.

Опозиција није Чеда. Опозиција није Чанак. Опозиција није ДСС, није Шапић.

Tvojim kretenima na Zapadu odgovara tiranin AV jer sve sluša, za razliku od tiranina miloševića koji ništa nije slušao.

Meka tiranija će još dugo živeti, ako AV bude slušao i dalje...

• Podržavam
Reactions: BG5
Бастаћ је са њима (фракција са беђом) у коалицији.

'ајде да се не лажемо.

Опозиција није Ђилас и није Бастаћ.

Јесте Бошко и Јеремић. Јесте Радуле. Јесте део ДС-а.

Опозиција није Чеда. Опозиција није Чанак. Опозиција није ДСС, није Шапић.

komplikuješ, jednostavnije je reći: "Opozicija je sve ono u šta nije upetljan DB"

Back