Da li vrckate guzom dok hodate?

Zene su gradjom predodredjene za vrckajuci hod. Takvi su kukovi,karlica..Pa , jos kad se nakaci na stikle i ako hoda sitno ,a brzo to je onda pravi vrc. :)

Ne vrckaju samo deblje zene koje su siroke u kukovima. One ljuljaju levo-desno i nekako zanose u hodu ili one malo muskobanjastije koje "ljumaju".:lol:

Ima i muskaraca koji vrckaju, ali oni to vecinom uce..mada ima i nekih kojima je to prirodno.

Naravoucenije:

Za dobar vrc treba imati mali guzic! ;) Zato..pravac na trening! :)

Zene su gradjom predodredjene za vrckajuci hod. Takvi su kukovi,karlica..Pa , jos kad se nakaci na stikle i ako hoda sitno ,a brzo to je onda pravi vrc. :)

Ne vrckaju samo deblje zene koje su siroke u kukovima. One ljuljaju levo-desno i nekako zanose u hodu ili one malo muskobanjastije koje "ljumaju".:lol:

Ima i muskaraca koji vrckaju, ali oni to vecinom uce..mada ima i nekih kojima je to prirodno.

Naravoucenije:

Za dobar vrc treba imati mali guzic! ;) Zato..pravac na trening! :)

Ako imas goozic k`o dva plivadona,ne pomaze nikakvo vrckanje.:sad2:

Potpuno se slazem,biti vitka velika je prednost.
Ali onda ne treba vrckati,zasto,cemu...
I sa cim!:think:

Ne vrckaju zene sto to zele, vec sto im je telesna gradja takva. A, uz visoke stikle i sitan, a brz hod-to je neminovno. E, sad ima onih koje to namerno pojacavaju da izazovu neki efekat..ne mogu u to da ulazim..

Odoh..Nemam vise vremena. Prevaspitavam hrvate na politici..:mrgreen:

Zašto da, zašto ne?
Radite li to spontano?
Dal' vas nerviraju žene/devojke koje vrckaju?
Mislite li da muškarci na to otkidaju?
vrckam spontano, ali ne sexi, to ne umem, vec nekako smesno, kao dete
bar tako kazu oni koji su me gledali odpozadi
a, volim kad zena ume da lepo vrcka, ne seljacki, vec onako urodjeno, iz kukova...mada, to obicno ima veze i sa obucom, odnosno sa visinom stikli...
i simpaticno mi je i kako vrckaju one guzate crnkinje, to niko ne ume da radi kao one

Ovaj forum je super :) bas sam se nasmejala kakve su teme :) Sto se tice vrckanja imam nesto da dodam . Zbog viska kilograma sam unajmila maserku koja dolazi kuci , svasta mi je pametno ispricala -pa je spomenula i vrckanje :) Vrckanje je dobro za gubitak kilograma :) energiju , i samopouzdanje. Cak me je terala da obecam da cu vrckati i dok perem zume ujutru i uvece po 5 min- umesto vezbi :) Od tada vrckam. Uz sve ostalo sto sam radila od njenih saveta ,ja sam smrsala ! :) Tako da devojke samo napred- vrckajte :)

Back