smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Moj potpis dovoljno govori 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo posto planiram da cistim prozore danas, pade mi na pamet da vas pitam da li volite da cistite po kuci? Mene ciscenje opusta. Posle volim da sednem u uzivam u time kako se sve cakli. Instant gratification.
Koji vam je omiljeni posao, jel imate neki redosled kojim idete?![]()
prozori su pet minutica posla, osim ako ne peresh spolja plus komshijske
naravno da ne volim, ali odradjujem sve shto smatram da treba
i ne , ne opushta me
koga opushta fizikalija
bljuc
prozori su pet minutica posla, osim ako ne peresh spolja plus komshijske
naravno da ne volim, ali odradjujem sve shto smatram da treba
i ne , ne opushta me
koga opushta fizikalija
bljuc
Mene
Kada se nešto iznerviram izribam kupatilo recimo
Ne volim kućne poslove ali volim da je čisto. Važan mi je uredan životni prostor, tek onda mogu da se opustim.
Ne razumem kako neko sedne da jede a okolo džumbus od kuvanja. Kao, uživaš u obroku a u sudoperi sudovi, šporet isprskan... Prvo sve operem, izribam šporet i pločice iznad njega pa tek ondamogu da uživam u hrani.
A ništa lepše od kafe u prostoru kojo miriše na čisto i ništa ne odvraća pažnju jer je sve na svom mestu
- - - - - - - - - -
Mene
Ne volim kućne poslove ali volim da je čisto. Važan mi je uredan životni prostor, tek onda mogu da se opustim.
Ne razumem kako neko sedne da jede a okolo džumbus od kuvanja. Kao, uživaš u obroku a u sudoperi sudovi, šporet isprskan... Prvo sve operem, izribam šporet i pločice iznad njega pa tek ondamogu da uživam u hrani.
A ništa lepše od kafe u prostoru kojo miriše na čisto i ništa ne odvraća pažnju jer je sve na svom mestu![]()
Jel ti se ne ohladi jelo dok sacekas da se oladi ringla, izribas sve, opres sudove?Mene
A ništa lepše od kafe u prostoru kojo miriše na čisto i ništa ne odvraća pažnju jer je sve na svom mestu
- - - - - - - - - -
Mene
A ništa lepše od kafe u prostoru kojo miriše na čisto i ništa ne odvraća pažnju jer je sve na svom mestu![]()
pa dobro, ne morash da duplirash post, dovoljno je, a mozesh i da boldujesh
pod uredno podrazumevam - raskloniti sve i ( uh, ovo mi je fetish , priznajem ) usisavanje
ostalo, redom
necesh valjda da ribash wc pre no shto jedesh ?
suptilno
Jel ti se ne ohladi jelo dok sacekas da se oladi ringla, izribas sve, opres sudove?
Tako i ja radim. Al sudove naguram u masinu
Pa, onda ti je uredno dok jedeš![]()
Evo posto planiram da cistim prozore danas, pade mi na pamet da vas pitam da li volite da cistite po kuci? Mene ciscenje opusta. Posle volim da sednem u uzivam u time kako se sve cakli. Instant gratification.
ne volim da čistimali mi je čisto u stanu...ili se nekako nateram ili unajmim ženu povremeno....a najviše ne volim da sređujem ormane
![]()
ona jeČisti čisti ali neprekidno zvoca a i voli da potegne iz unučeta - nepodnošljiva je![]()