Da li VoLTE da cistite po kuci

Evo posto planiram da cistim prozore danas, pade mi na pamet da vas pitam da li volite da cistite po kuci? Mene ciscenje opusta. Posle volim da sednem u uzivam u time kako se sve cakli. Instant gratification.
Koji vam je omiljeni posao, jel imate neki redosled kojim idete? :metla2:

prozori su pet minutica posla, osim ako ne peresh spolja plus komshijske

naravno da ne volim, ali odradjujem sve shto smatram da treba
i ne , ne opushta me :lol:
koga opushta fizikalija
bljuc

koga opushta fizikalija
bljuc

Mene :lol:
Kada se nešto iznerviram izribam kupatilo recimo :lol:
Ne volim kućne poslove ali volim da je čisto. Važan mi je uredan životni prostor, tek onda mogu da se opustim.
Ne razumem kako neko sedne da jede a okolo džumbus od kuvanja. Kao, uživaš u obroku a u sudoperi sudovi, šporet isprskan... Prvo sve operem, izribam šporet i pločice iznad njega pa tek ondamogu da uživam u hrani.
A ništa lepše od kafe u prostoru kojo miriše na čisto i ništa ne odvraća pažnju jer je sve na svom mestu :aha:

- - - - - - - - - -

koga opushta fizikalija
bljuc

Ne volim kućne poslove ali volim da je čisto. Važan mi je uredan životni prostor, tek onda mogu da se opustim.
Ne razumem kako neko sedne da jede a okolo džumbus od kuvanja. Kao, uživaš u obroku a u sudoperi sudovi, šporet isprskan... Prvo sve operem, izribam šporet i pločice iznad njega pa tek ondamogu da uživam u hrani.
A ništa lepše od kafe u prostoru kojo miriše na čisto i ništa ne odvraća pažnju jer je sve na svom mestu :aha:

- - - - - - - - - -

pa dobro, ne morash da duplirash post, dovoljno je, a mozesh i da boldujesh :lol:
pod uredno podrazumevam - raskloniti sve i ( uh, ovo mi je fetish , priznajem ) usisavanje
ostalo, redom
necesh valjda da ribash wc pre no shto jedesh ? :lol:
suptilno

- - - - - - - - - -

Jel ti se ne ohladi jelo dok sacekas da se oladi ringla, izribas sve, opres sudove?

pa dobro, ne morash da duplirash post, dovoljno je, a mozesh i da boldujesh :lol:
pod uredno podrazumevam - raskloniti sve i ( uh, ovo mi je fetish , priznajem ) usisavanje
ostalo, redom
necesh valjda da ribash wc pre no shto jedesh ? :lol:
suptilno

Haha... Tel zeza.
Mrzim peglanje i brisanje obuće.

- - - - - - - - - -

Jel ti se ne ohladi jelo dok sacekas da se oladi ringla, izribas sve, opres sudove?

Ne, jer sređujem dok kuvam. Za kraj ostsne malo nešto.

Evo posto planiram da cistim prozore danas, pade mi na pamet da vas pitam da li volite da cistite po kuci? Mene ciscenje opusta. Posle volim da sednem u uzivam u time kako se sve cakli. Instant gratification.

ne volim da čistim :) ali mi je čisto u stanu...ili se nekako nateram ili unajmim ženu povremeno....a najviše ne volim da sređujem ormane :(

ne volim da čistim :) ali mi je čisto u stanu...ili se nekako nateram ili unajmim ženu povremeno....a najviše ne volim da sređujem ormane :(

E ja to jedino volim da radim.i to ne samo svoj nego i od ostalih ukucana.deci i snajki redjam majice za po kuci,za napolje,trenerke za po kuci,za napolje i sve tako.vec sutra je to jedna gomiletina,pobrkane majice i farmerke....da siznem.al sta cu,njihov orman,ne mogu to da im naredjujem kako ce
A prozore mrzim najvise,ceo stan mi je u velikim prozorima i retko ih perem

Volim kada je neuredno u mojoj sobi ( ne i prljavo ) . Na kompjutersom stolu kraj monitora nemam šta nemam .
Kad bi mi to neko sklonio u neke ladice osjećao bih se kao da sam opljačkan .
Sad ću da navedem par sitnica koje su mi na stočiću - pušim elektronsku cigaretu pa kraj monitora imam tri baterije . ,
pet atomizera za elektronsku cigaretu , dve bočice tečnosti , dve obične olovke , jedan oštrač , tri hemijske ,
jedan marker , mobilni , punjač za mobilni . Dva daljinska ( za jedan i ne znam za koji mi je uređaj jer imam i satelitsku
i jedan rezervni lcd tv u ormaru ). Dve sveske , jedan rokovnik , knjiga Istorija Srba , rezervne naočari jer obično jedne
negdje zaturim , alkohol za čišćenje naočara , makaze , grickalica , tablete aspirin 500 . Neka ih tu za svaki slučaj
mada ih nisam koristio više od godinu dana .Bomboni Milky dream . Imam i posudicu sa metalnim novčićima . Njih obično opljačka
prijateljica kad svrati jer joj treba za doručak u kantini . Ima još par sitnica ali su nebitne .

Meni je dom oaza i važno mi je da je udoban. Daleko od toga da volim da čistim, ništa produhovljeno u čišćenju ne vidim ali sam naučena na red i bode mi oci nered.
Jedino izbegavam tešku hemiju sada...mrzim čišćenje kupatila, naročito sve te domestose i muskula, kade, lavaboe, wc školjke, fuj, odvratno i to ne pipam. Hemikalije su nužnost ali ih prepuštam drugima dok stvari ne volim da mi neko drugi dira, krevete, posteljine, radne površine, police, to čas posla asepsolom skoro pa svakodnevno...prija mi prozračniji i lagan životni prostor sa lakim nameštajem, okupan belom bojom, suncem i providnim tkaninama pa se kao takav ne održava teško ali briskam često, mora tako inače bi brzo postao musav...

Omiljeni posao mi je "stavljanje stvari na svoje mesto"...uređenje, rasklanjanje, zatezanje, onaj finiš sređivanja kada sve stoji kako treba...uz to volim da kuvam i da peglam...I to bi bilo to...

Volim. Mnogo volim.
Mrzela sam svoj posao dok sam radila u struci. Mrzela sam i kancelariju, i šminku, i štiklice...sve!
A ovako...ustanem, popijem kafu, upalim mašini za veš, idem da pazarim, opeglam, usisam, operem pod, kupatilo -sve uz pesmu (ne volim da brišem prašinu, ali nekako uspem da je usisam :))...I još stignem da se kuckam sa vama.... Pa skuvam ručak (ne svaki dan)...I onda oko pola 5 popodne se okupam, našminkam i čekam Dragog.

- - - - - - - - - -

Evo, sada vas napuštam, kada završim cigaretu i idem da opeglam bele košulje :)

Nisam rob mesta gde zivim.
Mnoge devojke i zene se zarobe stalnim ribanjem,ciscenjem a posle im bude lose zbog hemikalija vremenom i pocnu problemi sa zdravljem od kicme zbog nezgodnih polozaja pri ciscenju do recimo glavobolja jer hemija kojom se cisti je ubitacna.

Zasto se robuje kuci/stanu?Koliko je ko u mogucnosti toliko sredjuje.One koji sve procenjuju i cimaju - sa njima se vidjati u kaficu,na splavu preko dana ili gde god napolju.Resen problem.

Daleko lepse je posvetiti se sebi i raditi sta volis.Ciscenje svako po malo kad stigne i eto odrzavanja cistoce.Nikad ne moze da bude savrseno nista,a zivot je jedan i bolje iskoristiti vreme za sebe nego traciti uzalud.

Back