Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
Ma...ima dana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:a sta je filter???i gde je?
bila sam danas kod mehanicara i nije hteo nista da mi pokaze...
Cekam kuma:A sto ne pitas nekog sa podforuma automobilizam? I promeni majstora, kad je tolki derpe.
Normalno je da postoji obostrana komunikacija, moras da znas u cemu je problem. Bolje za tebe.
Ulje se menja posle propisanog broja kilometara uljem koje je preporucio proizvodjac u tacno navedenoj kolicini. Staro ulje se ispusta kada je vruc motor. Tokom voznje se povremeno proverava nivo pomocu male sipke na uljnom cepu ili na prozoru koji se na nekim modelima nalazi na bloku motora. Ulje ne sme niposto pasti ispod minimuma ( crte ) jer moze prouzrokovati veliku stetu a ponekad i unistenje masine. Najbolje je ipak da to urade u servisu ma koliko posao izgledao jednostavno i ma koliko se cinilo da majstori zele da vam uzmu pare.anakin:a na koliko menjate ulje i koje ulje koristite za skuter - za motorcikl ili za kola?
i jel moze neko da mi objasni sta se desilo...menjala sam ulje na 800 milja i sad sam presla 1600 pa treba opet da menjam...prvi put je staro ulje lepo isteklo i ja stavila novo ( za motorcikl, rekli mi da je bolje to od ovog za kola)...i danas opet odsrafim istu stvar a ulja nigde... isteklo samo malo.....i ja stavim opet i odvrnem da vidim da li ce da tece i nece!
ajd momci recite mi gde je otislo novo ulje
a nisam sigurna ni da li sam odvrtala pravu stvar....pise OIL![]()
samo znam da sam odvrtala istu stvar ko prosli put kad nije bilo problema i kad mi je lepo isteklo svo ulje...
inace, vozi normalno...
a da, skripe mi kocnice...zapravo leva, uglavnom kad pada kisa...jel to od vlage ili ne valja kocnica?
bundeva:a volim...samo sam jako plashljiv...kad me joka voza, ja sednem otpozadi, pripijem se skroz, zazmurim, dohvatim se snazno za njene sise i ne pushtam...i samo vicem: lakshe joko, molim te
Mozda nije podmazana ta kocnica???????????????????,Nina2:Hm, jesi li promenila i filter?