Da li volite smartfonove?

Nokia8210.jpg

Ne kukaj. Kupi ciglu, pa nosi. Nije zabranjeno.

Svi bi me u drustvu gledali kao da sam cudak i asocijalni bolesnik.

Sto objektivno i jesam, ali necu da se to vidi, jer me jako zanima sta Svet misli.

Zato ciglu koristim kuci, a medju Svetom smartfon.

- - - - - - - - - -

Ja sam jedan iPhone unakazio cekicem.:rumenko:

Nikada u zivotu nisam kuio bilo sta od Applea, niti cu.

Sto objektivno i jesam, ali necu da se to vidi, jer me jako zanima sta Svet misli.

To što želiš da se lažno predstaviš okolini nije problem telefona.
Tvoj problem je što hoćeš da se svi prilagode tebi, da ne bi štrčao.
A pošto si priznao da si čudak i asocijalni bolesnik, to implicira da je tebi cilj da svi budu takvi.
Tema treba da bude zaključana.

- - - - - - - - - -
Nikada u zivotu nisam kuio bilo sta od Applea, niti cu.

kad si glup :hahaha:
niko ko predje na meka ne vraca se na strokavi win....a ios je za debilne android...ma ne mogu da smislim adekvatno poredjenje.

I ja sam trubio kako nikad neću kupiti Apple. Budžio pisijeve, pravio grafičke radne stanice, najkvalitetnije komponente..ali đaba, od gomana pita ne biva. Sad koristim Mac Pro i pre ne bih koristio komp nego što bi se vratio na windozu. Isto važi i za android od kad koristim iphone.:lol:

Ja imam android i nemam nikakvih problema.
Kakvih si ti to problema imala?

ja sam na winu odrasla, a android mi ide na zivce od kad se pojavio, imala sam i mobove i tablet sa androidom i pizdela sam, ogranicava u nekim stvarima, a meni naviknutoj na svakodnevnu upotrebu wina jako je nepraktican i nelogican i ne ispunjava moje zahteve i ne udovoljava mojim navikama

tako da kad se pojavio microsoft sa mobilnima uzela sam i vec godinu i po se lepo druzimo, i povezana je sa i lapom i svi se lepo druzimo i saradjujemo svakodnevno, i uzivamo u toj nasoj trojci, milina :lol: ne bih dala ovu moju limijicu za pet samunga jabukica i ostalih cuda

ko voli nesto drugo samo napred

ja sam na winu odrasla, a android mi ide na zivce od kad se pojavio, imala sam i mobove i tablet sa androidom i pizdela sam, ogranicava u nekim stvarima, a meni naviknutoj na svakodnevnu upotrebu wina jako je nepraktican i nelogican i ne ispunjava moje zahteve i ne udovoljava mojim navikama

tako da kad se pojavio microsoft sa mobilnima uzela sam i vec godinu i po se lepo druzimo, i povezana je sa i lapom i svi se lepo druzimo i saradjujemo svakodnevno, i uzivamo u toj nasoj trojci, milina [emoji38] ne bih dala ovu moju limijicu za pet samunga jabukica i ostalih cuda

ko voli nesto drugo samo napred
Znači stvar navike. Ništa konkretno da ne valja do te mere da isfrustrira svakog ko ga koristi.
OK

Back