Da li volite lezbejke

Da li volite lezbejke, ali i gledati ih kako vode ljubav odnosno treba reci da po mom misljenju one nisu uopste izopacene za razliku od homoseksualaca drugog pola.
Hocu reci da nesto sto mi muskarci cesto ne znamo u ljubavi/seksu sa zenama oneto znaju postici sa mnogo vecom izlivenom njeznosti od nas.

Molim za vase misljenje kako muskaraca tako i zena/djevojaka.

Moje misljenje je da si ti bash... Onako... Nepristrasan :mrgreen: Objektivnost je keva, brate :mrgreen:

Ukoliko si cit'o stranice u kojim je razradjeno na sta sam mislio bit ce ti jasno

MOguce, odakle je

Prochitao sam celu temu, josh odavno, i nishta mi tu nije jasno, ali dobro, red je da ti odgovorim. Obozavam ih :) Jednom prilikom sam upuznao lez par, i stvarno su kul likovi :ok: Nisam hteo da nastavim da se druzim sa njima, jer su previshe mrachne, lude i brze ze mene, ali... Ta noc... Ono... Ne mogu da opsihem koliko lepih i ruznih stvari, koji intenzitet osecanja, za jednu noc :heart: Lezbejke su kul :cool:

Prochitao sam celu temu, josh odavno, i nishta mi tu nije jasno, ali dobro, red je da ti odgovorim.
AKo ako
Obozavam ih :) Jednom prilikom sam upuznao lez par, i stvarno su kul likovi :ok: Nisam hteo da nastavim da se druzim sa njima, jer su previshe mrachne, lude i brze ze mene, ali... Ta noc... Ono... Ne mogu da opsihem koliko lepih i ruznih stvari, koji intenzitet osecanja, za jednu noc :heart: Lezbejke su kul :cool:

A sta mislis da ih ja mrzim:mrgreen::mrgreen::ok:
Nisam ja nista pric'o o njihovoj licnosti, jer ne znam ih previse , samo oko sexa su vrh.:ok:
Nije ni njima lako zasigurno, li mozda ipak..

Da li volite lezbejke, ali i gledati ih kako vode ljubav odnosno treba reci da po mom misljenju one nisu uopste izopacene za razliku od homoseksualaca drugog pola.
Hocu reci da nesto sto mi muskarci cesto ne znamo u ljubavi/seksu sa zenama oneto znaju postici sa mnogo vecom izlivenom njeznosti od nas.

Molim za vase misljenje kako muskaraca tako i zena/djevojaka.
A da li bi ti bilo izopaceno da te 2 lezbejke nisu zgodne, sexy, sa velikim sisama i cvrstim guzama, nego da su susta suprotnost, dakle, bucmaste, neobrijane, ravne?

A da li bi ti bilo izopaceno da te 2 lezbejke nisu zgodne, sexy, sa velikim sisama i cvrstim guzama, nego da su susta suprotnost, dakle, bucmaste, neobrijane, ravne?

znas film "Mrtav ladan", pa kad braca koja izgubise umrlog djeda, isprebijaju onog nesrecnog kamiondziju i kad ga pitaju : "A je l' ti rek'o deda kako je to biti mrtav"?
A kamiondzija odgovara: "Nije"

E pa ja sad odgovaram, istim glasom samo "Bi".

Back