Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ma ja sam dobila danas dvadeset komada gratis, ima i jacina 4,Imaš raznih jačina. Mislim da su od 6 do 12. Meni samo te najjače odgovaraju.
ja cu ubuduce 9 ili 10 i to bez ikakvih mirisa i ukusa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam dobila danas dvadeset komada gratis, ima i jacina 4,Imaš raznih jačina. Mislim da su od 6 do 12. Meni samo te najjače odgovaraju.
Jesu, narocito ako uzmes slabiju jacinu i napravis produzeni. Sad imaju skoro svi kafe brendovi te capsule, ima po svim supermarketima da se kupe.Pio sam te kapsule
Ali ne znam dal bih mogao 5 dnevno
One su ipak blaže od espreso kafe?
Turska, espresso,kapućino, nes, bez secera, sa šećerom, sa mlekom, bez mleka
Kafu ili volite da pijete ili ne. Kako je kod vas? Koliko kafa dnevno popijete ?
![]()
Kod mene je već neko vreme aktuelna ova kafa. Odličnog je ukusa, zadovoljna sam.
turska, uglavnom dve, a na poslu često po 3,4...nes skoro svaki dan sam sebi umutim...ekspreso jedino ako izađem negde po kafići, a to je jednom godišnjeTurska, espresso,kapućino, nes, bez secera, sa šećerom, sa mlekom, bez mleka
Kafu ili volite da pijete ili ne. Kako je kod vas? Koliko kafa dnevno popijete ?
![]()
i ja pravim takoTurska kafa najviše prija
instant, pa crnu, espreso, sve samo ne nes ČPTurska, espresso,kapućino, nes, bez secera, sa šećerom, sa mlekom, bez mleka
![]()
A koja je to instant a da se kod nas ne zove ness?instant, pa crnu, espreso, sve samo ne nes
Pa one 2 u 1, 3 u 1A koja ej to instant a da se kod nas ne zove ness?![]()
To je kao da piješ mleko sa malo kafe.. Nikakav ukusPa one 2 u 1, 3 u 1![]()
Nema tu ni m od mleka, zar misliš da bi stavljali pravu hranu u kesicu od 15 dinara ČP?To je kao da piješ mleko sa malo kafe.. Nikakav ukus![]()
Ne pijemo mi soc vec kafuMa kako da ne.....
Sudopera se zapuši od onog soca, a kamoli creFa...
Hehe...mislim da grijesis...kafa na crevca utice bas suprotno.Ma kako da ne.....
Sudopera se zapuši od onog soca, a kamoli creFa...