Da li volite i pijete kafu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Turska, espresso,kapućino, nes, bez secera, sa šećerom, sa mlekom, bez mleka

Kafu ili volite da pijete ili ne. Kako je kod vas? Koliko kafa dnevno popijete ?

:kafaz:
Никада кафу нисам попио. А волим мирис кафе. Комшинице тврде да је одлично кувам.

Kod kuće 2 dnevno nes, napolju volim produženi espresso. Tursku ne pijem.

Ovako i ja, isto, samo tri. Pijem nes bez mleka jedino. Tursku popijem jednu u mesec dana, ako i toliko. U kafiću pijem espreso bez mleka. Mleko ne volim, to je razlog.
Kafu inače obožavam, nekad sam pila i svih 5 kafa dnevno.
Uživam u kafi i cigareti, to je moje uživanje, kao i lepa hrana, ali bez preterivanja. Tako je najlepše. Uživati u svemu i ne previše jesti i piti, pa ni pušiti.
Umerenost je majka.

Kad se probudim, prvo stavljam džezvu, pa onda idem da se umivam, taman kad sam se istuširala, mogu da zakuvam.
Crna, srednje jačine, ''turska'', bez šećera.
E, onda kreće priča...
A preko dana mogu nekad da smućkam nes, a i ne moram, ali ta jedna i prvo što radim kad otvorim oči mi je prosto u krvi, to ne mogu da prestanem da radim, a i što bih? (Mogu, dva meseca da se mučim, 61.dan bih zaboravila, ali... why?).

Kafa kao napitak ima mnogo dobrih stvari za nas.
Možda bi bilo bolje da je nekako preselim bar u 2 popodne, tad je očekivano da čoveku treba nekakav ''boost'', ali... ne znam šta bih sa sobom kad ustanem ako preskočim džezvu i potez rukom na desno :zcepanje:!

Back