N Ninica Gost 07.11.2003. u 17:04 - da li volite da tipu piton bude obrijan ili da ima dlake? #26 Sudija: Necemo se ni brijati brale , cure vole kad brkovi zare. (narodna pesma). Kliknite za proširenje... Brkovi??? Bljak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sudija: Necemo se ni brijati brale , cure vole kad brkovi zare. (narodna pesma). Kliknite za proširenje... Brkovi??? Bljak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N Ninica Gost 07.11.2003. u 17:05 - da li volite da tipu piton bude obrijan ili da ima dlake? #27 A inace volim cosavo mmmmm
Gost 08.11.2003. u 21:18 - da li volite da tipu piton bude obrijan ili da ima dlake? #28 LUCI: JA KAO HOMIC VOLIM NE PRETERANO MNOGO DLAKA JER MI NAKON DETALJNOG LIZANJA OSTAJU NA JEZIKU Kliknite za proširenje... JAO LUCI DOBICES PO PICI
LUCI: JA KAO HOMIC VOLIM NE PRETERANO MNOGO DLAKA JER MI NAKON DETALJNOG LIZANJA OSTAJU NA JEZIKU Kliknite za proširenje... JAO LUCI DOBICES PO PICI
P playboy Gost 09.11.2003. u 17:07 - da li volite da tipu piton bude obrijan ili da ima dlake? #29 moja devojka toliko voli dlake na * da sam ih cak ofarbao u plavo. topao savet za sve!