- Poruka
- 391.909
Ako volite koje čajeve pijete ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*U potanju je samo domaca nanaSamo čaj od nane
Svejedno mi je i dal pijem caj i dal ne pijem caj
I tako
Da. Rtanjski čaj i ledeni čaj.Ako volite koje čajeve pijete ?
Isti slucaj pri cemu bih ja pila caj, ali samo kad bi mi ga neko skuvao, lepo servirao.Ne volim nikakve čajeve.
Ako pijem čaj, znajte da sam na samrti.
alo bre, nije tema o kajmaku i lepinjamainace od cajeva najvise volim erl grej sa secerom i uz njega vruc lebac, pa odozgo puter i preko dzem.
Čaj od šumske jagode ili borovnice može biti samo čista hemija i vještačka aroma.Volim čajeve, redovno ih pijem. Delim ih u dve kategorije: čaj za uživanje i za terapiju (lečenje). Za uživanje koristim voćne čajeve iz filter kesice: limun, limeta i đumbir, od aronije, od šumske jagode, od borovnice. Za terapiju (lečenje) biljne čajeve u rinfuzi: zeleni čaj, čaj od korena maslačka. Izuzetak su čaj od kamilice i hibiskusa u filter kesici. Određene čajeve volim da zasladim sa kašičicom meda. Čajeve pijem tokom čitavog dana.
Znam, ali ja volim njihov ukus.Čaj od šumske jagode ili borovnice može biti samo čista hemija i vještačka aroma.
Radije ga ne pijem.
Ja se držim onoga da ako već pijem čaj,da on bar nečemu i koristi tj.da liječi.Znam, ali ja volim njihov ukus.