Da li ste nekada jeli i da li volite da jedete možda bele bubrege? Ako ste ih jeli kako vam se sviđaju? Ako ih niste jeli kojim slučajem da li planirate da ih probate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ljudi jedu čorbe od repova svakakvih životinja što bi jeli i bele bubrege?Nisam probao mada bih hteo
Vidim razumeš se.Proteini, masti, voda, minerali... isto kao i svako drugo meso.
Imam par u gaćama, stalno nosim sa sobom.Vidim razumeš se.![]()
Mislim što se degustacije tiče.Imam par u gaćama, stalno nosim sa sobom.
Probaću da dohvatim pa javljamMislim što se degustacije tiče.![]()
Ja mislio ti već probao pa se javljaš da podeliš iskustva sa nama.Probaću da dohvatim pa javljam
Nisam, ja više volim pileće grudi.Ja mislio ti već probao pa se javljaš da podeliš iskustva sa nama.![]()
Ma opušteno, meni je zvučalo kao da si degustirao bele bubrege. Svako neka jede šta voli i hoće.Nisam, ja više volim pileće grudi.
Probao sam ovčje. Moj deda je pravio drob ali nije mi se dopalo, samo škembe je gore. Od iznutrica samo mozak i džiga.Da li ste nekada jeli i da li volite da jedete možda bele bubrege? Ako ste ih jeli kako vam se sviđaju? Ako ih niste jeli kojim slučajem da li planirate da ih probate?
Nisam i nemam nameru cak ni da probamDa li ste nekada jeli i da li volite da jedete možda bele bubrege? Ako ste ih jeli kako vam se sviđaju? Ako ih niste jeli kojim slučajem da li planirate da ih probate?