Da li Vojna gimnazija stwarno otwara odeljenje za zhensku populaciju?

Ben_Adam:
Emilija prvo nauchi razliku izmedju admina i moda.....
Ne dao Bog da sam administrator...

ja jesam administrator.... ali ne ovde na krstaritzi..... ali kod mene je uzivanje.... ovih dana ima da pustim neke nove servise u firmi poshto radim u provajdingu.... radim kao system admin u wireless-u.... vlas' je chudo.... samo cho'ek treba da bude prvo cho'ek pa tek onda sve ostalo..... :)

ishao sam u vojnu gimnaziju..... bio sam vojno litze..... i imam 25 godina.... ali morao sam da objasnim da je vlast nishta .... imao sam vlast i sad je imam....... ali vishe se poshtuje ljudskost/chovechnost od vlasti....... govorim o poshtovanju a ne strahoposhtovanju.... velika je razlika.... a moram detzi.... iako nisu detza (nije dete osoba od 17-18 godina) mene su tad zvali mator konj :) .... ako ih niko ne uchi o tome u shkoli/qtji onda mora neko drugi..... gube se vrednost, one moralne......

one su vec izgubljene a ti vodis izgubljenu bitku,vecina mojih poznanica moral ostavljaju kod kuce na bezbednom,na klaviru... tako da vodis izgubljenu bitku malo nas je takvih ko sto si ti ....ja zvanicno ne idem u vojnu skolu meni je ona kod kuce cale mi je profan na akademiji pilot...predaje pvo....samo nekoliko nas jos sa neta i iz XIII znamo za moral iz licnog iskustva...nismo ko neki to culi kroz urbane legenda....

Back