Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.485
Оперисан сам од рака плућа, а као суплемент сам користио цигарете неке четири деценије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koliko ima pušača (i bivših) u odnosu na one koji nikad nisu pušili?Па није иронија. Стварно. Још сам жив зато што је откривено и оперисано на време, а пулмолог ми је пре операције рекао да од десет пацијената који уђу на његова врата, девет су пушачи или бивши пушачи. Б12 нико није спомињао.
nije rizik faktor Vit.B12 , već poznata stvar rizik faktor nikotina i CO_jaglerod monoksid od hartije cigaretakod muškaraca pušača
80-90%A koliko ima pušača (i bivših) u odnosu na one koji nikad nisu pušili?
i čokolade da se prejedeš ima i proliv da uhvati, gastrointestinalne smetnje su pod veliki znak pitanja jer u želucu uvek ima neka hrana i supstance koje mogu izazvati navedenona jednom mestu čitam (a i Manga reče):
Vaše telo apsorbuje samo onoliko koliko mu je potrebno, a svaki višak prolazi kroz vaš urin.
a posle čitam ovo:
Kod nekih ljudi, visoki nivoi B12 mogu izazvati gastrointestinalne probleme kao što su nadimanje i dijareja. A ako imate visok krvni pritisak ili loše kardiovaskularno zdravlje, previše B12 može dodatno zakomplikovati ove probleme. Trudnice i dojilje takođe moraju posebno da vode računa o nivoima B12.
Znači, visoke doze B12 nisu baš bezazlene?
voda itekako je opasna i otrovna kada se pije u enormne količine. _isto kao i vit.B12_enormne količine , jer voda može da promeni ekektrolitni balans i promena PH sredinu krviČovek se može otrovati i ako pije previse vode, pa niko nije rekao da je voda otrovna![]()
onako od oka po svemu sudeći izgleda da su nepušači u većiniA koliko ima pušača (i bivših) u odnosu na one koji nikad nisu pušili?
Kakoonako od oka po svemu sudeći izgleda da su nepušači u većini
mislio sam na procentualno opšti odnos pušači/nepušači, ne po osnovu nekih malformacijaKako
Ja znam za drugačije
I nepušači i pušači oboljevaju najčešće od različitih tipova karcinoma pluća
ajde i nešto malo više i oko trovanje vodom,Čovek se može otrovati i ako pije previse vode, pa niko nije rekao da je voda otrovna