Da li vise volite Buckaste ili mrsave?

Petar_Pan:
A sta nadas se da bi pobedila a? :lol: Nisam siguran... opaka konkurencija... :wink:
Ne, nego sam sigurna da su im guze lepe cim dolaze u obzir da se takmice, a ima raznih guza i svaka je na neki nacin zanimljiva, ako i nije lepa.A malo mi je to ponizavajuce...inace se jezim na te izbore za mis, mis mokre majice, mis plaze, naj bikini...tra la la bljuzga.Evo moja guza je najruznija i ako nas je cetiri u uzoj konkurenciji ja cu da budem na 5. mestu samo da me niko nisakim ne poredi u takvom kontekstu.

vishnjica:
Ne, nego sam sigurna da su im guze lepe cim dolaze u obzir da se takmice, a ima raznih guza i svaka je na neki nacin zanimljiva, ako i nije lepa.A malo mi je to ponizavajuce...inace se jezim na te izbore za mis, mis mokre majice, mis plaze, naj bikini...tra la la bljuzga.Evo moja guza je najruznija i ako nas je cetiri u uzoj konkurenciji ja cu da budem na 5. mestu samo da me niko nisakim ne poredi u takvom kontekstu.

Sleseci komentar nije vezan striktno za ovu temu vec cu ga mozda poslati na sve teme na kojima je postovala Vishnjica i nije muvanje jer sam i ja kao i ona u dugoj i presrecnoj vezi.Razvoj dogadjaja ide sledecim tokom 1.) Video Vishnjicinu prelepu guzu 2.)Prelepa guza me podstakla da pogledam neke Vishnjicine postove 3.) Shvatam da pored toga sto je jako sexi draga Vishnjica odlicno razume zivot, medjuljudske odnose, i zna sta su prave vrednosti i da se za njih treba boriti 4.)Ne visi svaki dan po ceo dan na netu tj, nije dozvolila da se izgubi izmedju rel & virtual life 5.) Vishnjica je bas onakva kako sam i mislio, prava vishnjica, shto je duze jedes sve je sladja i ukusnija. ISKRENO SE RADUJEM KAD UPOZNAM TAKVU ZENU ****** nema ih na bacanje

Back