Da li virus postoji ?- split teme sa putovanja

Maske mogu da stite samo od bakterija. Virusi, kao molekuli RNK prolaze kroz to kao kroz sir :P
Osim toga infekcija ide preko ociju :P
A kak ose kreću virusi? Lete, plivaju ili trče? Na koji način prolaze kroz maske? Znam da su za neke fizika i hemija iz osnovne škole problem, ali ipak je ovo ono najlakše.
Drugo pitanje, o kojim maskama je reč? Da li znaš koliko različitih ima, čak i kad izgledaju isto?
Kako virusi iskači iz očiju?

A kak ose kreću virusi? Lete, plivaju ili trče? Na koji način prolaze kroz maske? Znam da su za neke fizika i hemija iz osnovne škole problem, ali ipak je ovo ono najlakše.
Drugo pitanje, o kojim maskama je reč? Da li znaš koliko različitih ima, čak i kad izgledaju isto?
Kako virusi iskači iz očiju?
prjatelju ti uopste ne kapiras sta je virus niti to da su oci najpropusnija tacka na telu sa najmanjom zastitom od bacila :P
Ako prolazil molekul vazduha kroz masku, sigurno prolazi i virus koji je takodje molekul :P
edit:
jedina maska koja bi mogla da stiti od virusa je vojnicka gas maska ili onaj skafander sto nose :P

prjatelju ti uopste ne kapiras sta je virus niti to da su oci najpropusnija tacka na telu sa najmanjom zastitom od bacila :P
Ako prolazil molekul vazduha kroz masku, sigurno prolazi i virus koji je takodje molekul :P
edit:
jedina maska koja bi mogla da stiti od virusa je vojnicka gas maska ili onaj skafander sto nose :P
Nisi mi odgovrio na veoma jednostavno pitanje, kako se virus kreće. Kako prolazi kroz masku? Da li leti, pliva, trči ili skače?
Kako izlazi iz očiju, da li leti, pliva, trči, ili skače?

Nisi mi odgovrio na veoma jednostavno pitanje, kako se virus kreće. Kako prolazi kroz masku? Da li leti, pliva, trči ili skače?
Kako izlazi iz očiju, da li leti, pliva, trči, ili skače?
Virus ne moze ni da leti ni da trci ni da skace. To su molekuli koji se nalaze u atmosferi i krecu se zajedno sa vazduhom.
Dakle, ne zna se kako se "virus" korone siri tacno, ali zna se koje su najslabije tacke na telu. Recimo da je korona opasnija
od otrovnog gasa. Dakle vojnicke gas maske su resenje.

Virus ne moze ni da leti ni da trci ni da skace. To su molekuli koji se nalaze u atmosferi i krecu se zajedno sa vazduhom.
Dakle, ne zna se kako se "virus" korone siri tacno, ali zna se koje su najslabije tacke na telu. Recimo da je korona opasnija
od otrovnog gasa. Dakle vojnicke gas maske su resenje.
Ne, ne kreću se sa vazduhom ako nema šta da ih nosi. A i tako relativno brzo padaju.
Hajde ovako, plastičnije malo. Neko ko je zaražen nosi masku. Kako će virus da izađe iz njega, objasni.

Ne, ne kreću se sa vazduhom ako nema šta da ih nosi. A i tako relativno brzo padaju.
Hajde ovako, plastičnije malo. Neko ko je zaražen nosi masku. Kako će virus da izađe iz njega, objasni.
Odakle ti to da brzo padaju? Da nisi mozda izolovao molekul korone pa dosao do tog zakljucka?
Pa eto ti dim iz dimnjaka, sigurno je tezi od korone pa ide na gore...
Kako ce da izadje? Pa dise kroz masku zajedno sa molekulima CO2 izaje i molekul
korone.
edit:
ali vojnicka maska ima onaj filter pa stiti od udisanja otrovnih cestica, i naravno oci su zasticene.

Odakle ti to da brzo padaju? Da nisi mozda izolovao molekul korone pa dosao do tog zakljucka?
Pa eto ti dim iz dimnjaka, sigurno je tezi od korone pa ide na gore...
Kako ce da izadje? Pa dise kroz masku zajedno sa molekulima CO2 izaje i molekul
korone.
Znači ne može virus sam da izađe. Lepo, počinješ polako da kapiraš.
Mora nešto da ga nosi. A koliko je to što ga nosi? Kad se neko nakašlje, kine ili kad priča, šta to nosi viruse?
Pošto je CO2 teži od vazduha, kako misliš da ne pada?

Pazi, medicina kad ne zna sta je, kaze virus :P
"Jede verstorbene Person, die zuvor COVID-positiv getestet wurde, wird in der Statistik als „COVID-Tote/r“ geführt, unabhängig davon, ob sie direkt an den Folgen der Viruserkrankung selbst oder „mit dem Virus“ (an einer potentiell anderen Todesursache) verstorben ist."
prevod:
"svaka umrla osoba, koja je prethodno pozitivno testirana na COVID, bice u statistiku uvedena kao zrtva COVID-a, nezavisno od toga da li je osoba umrla od direktnih posledica Virusnog oboljenja ili "sa Virusom" (od eventualno drugog uzroka smrti) "

ovo su reci bivseg austrijskog kancelara Sebastijana Kurza na jednoj konferenciji povodom "lockdown" februara ove godine.
I ove reci su ga kostale premijerske funkcije........kao i njegovi pregovori sa rusima oko kupovine ruske vakcine za astrijance.
Rotschild ne trpi greske.

Znači ne može virus sam da izađe. Lepo, počinješ polako da kapiraš.
Mora nešto da ga nosi. A koliko je to što ga nosi? Kad se neko nakašlje, kine ili kad priča, šta to nosi viruse?
Pošto je CO2 teži od vazduha, kako misliš da ne pada?
Dakle, kako mislis da ga nosi? Ne nosi ga nista ko sto i vazduh nista ne nosi :P
i odakle ti sad zakljucak da ne moze sam da izadje? pre svega moze da izlazi
kroz pore na kozi bez problema.... i da udje preko istih. to kao pranje ruku
pa morao bi ceo da se okupas nakon svake setnje po gradu i da operes odecu
i obucu. Osim toga, alkohol ne deluje na viruse :P

Dakle, kako mislis da ga nosi? Ne nosi ga nista ko sto i vazduh nista ne nosi :P
i odakle ti sad zakljucak da ne moze sam da izadje? pre svega moze da izlazi
kroz pore na kozi bez problema.... i da udje preko istih. to kao pranje ruku
pa morao bi ceo da se okupas nakon svake setnje po gradu i da operes odecu
i obucu. Osim toga, alkohol ne deluje na viruse :P
Kineš i virus se kapljično prenosi. Mora nešto da ga nosi, ne može sam da se kreće. To što ga nosi je daleko veće od otvora na bilo kojoj maski.
Kako izlazi kroz pore, puzi ili trči?
Alkohol ne utiče na viruse?

Znači molekul koji trčkara naokolo, ide sam? I provlači se kroz pore kože i iskače iz očiju?
Fizika i hemija vs Miroljub Petrović.
A cuj kapljicno se prenose bakterije koje su mikrorganizmi. Korona nije mikroorganizam nego molekul. Nikakav organizam, nego
genetski kod koji ti udje i kvari organizam. To nije zivo bice.. to je cestica, kao cestica otrovnog gasa. Ajde da li maske stite
od suzavca? Ajde izadji sa maskom, neka bace suzavac, pa da vidis kako ces se provesti :P

A cuj kapljicno se prenose bakterije koje su mikrorganizmi. Korona nije mikroorganizam nego molekul. Nikakav organizam, nego
genetski kod koji ti udje i kvari organizam. To nije zivo bice.. to je cestica, kao cestica otrovnog gasa. Ajde da li maske stite
od suzavca? Ajde izadji sa maskom, neka bace suzavac, pa da vidis kako ces se provesti :P
Havala na potvrdi mog prvog posta, da ponovim.
Suzavac se razvija i umnožava u ustima, pa odatle izlazi?
Zašto moderatori ne prebace ovakve postove na Teorije zavera?

Havala na potvrdi mog prvog posta, da ponovim.
Suzavac se razvija i umnožava u ustima, pa odatle izlazi?
Zašto moderatori ne prebace ovakve postove na Teorije zavera?
Tvoje teorije su ravne tvrdnji da je Zemlja ravna i da je centar svemira :P
Da je tako kao sto kazes i da vakcine uopste rade, sada se ne bi diskutovalo o maskama u avionu :P
Ali ovo cudo koje zapravo placebo bolest uvek ce predstavljati problem zato sto je jedini lek u glavi :P

Tvoje teorije su ravne tvrdnji da je Zemlja ravna i da je centar svemira :P
Da je tako kao sto kazes i da vakcine uopste rade, sada se ne bi diskutovalo o maskama u avionu :P
Ali ovo cudo koje zapravo placebo bolest uvek ce predstavljati problem zato sto je jedini lek u glavi :P
Kakav loš spin i pokušaj zamena teza. Ovo nisu moje teorije, ovo je nauka, dok ti tvrdiš da je Zemlja ravna.
Ti smajliji samo pokazuju nedostatak argumenata.

Drugari, za vase obavestenje, korona je virus :D kakav bre molekul.:p Cutite, nemojte to da pricate drugome da ne ispadnete smesni u drustvu... :cool:
Porediti virus, koji je visenamenska organska struktura i jedan jedini molekul, makar i najslozenijeg organskog jedinjenja jeste otprilike kao kad biste
poredili velicinu malog belog misa (`molekulcic`) i recimo - obim planete Jupiter ili mozda cak i samoga Sunca (His Majesty The Virus)....!!!! :D
Knjige u sake, 6.osnovne! ...

Back