a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.174
a ne zna se ni dal uopste postoji korona..................Ne zna se kako se prenosi korona. Ne zna se ni kako se leci, niti koji su simptomi. Sve su to puka nagadjanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne zna se ni dal uopste postoji korona..................Ne zna se kako se prenosi korona. Ne zna se ni kako se leci, niti koji su simptomi. Sve su to puka nagadjanja.
Postoji, ali nije fizicka bolest. Dakle dovoljno da vidis da neko kija i kaslje, utripujes da si bolestan i to je to.a ne zna se ni dal uopste postoji korona..................
Maske mogu da stite samo od bakterija. Virusi, kao molekuli RNK prolaze kroz to kao kroz sirO tome i pišem, maske štite i odlične su u zaustavljanju svakog virusa ili bakterije. Uostalom, verovatno ih hirurzi nose jer ne štite? Sve preko toga je za Teorije zavera.
A kak ose kreću virusi? Lete, plivaju ili trče? Na koji način prolaze kroz maske? Znam da su za neke fizika i hemija iz osnovne škole problem, ali ipak je ovo ono najlakše.Maske mogu da stite samo od bakterija. Virusi, kao molekuli RNK prolaze kroz to kao kroz sir
Osim toga infekcija ide preko ociju![]()
prjatelju ti uopste ne kapiras sta je virus niti to da su oci najpropusnija tacka na telu sa najmanjom zastitom od bacilaA kak ose kreću virusi? Lete, plivaju ili trče? Na koji način prolaze kroz maske? Znam da su za neke fizika i hemija iz osnovne škole problem, ali ipak je ovo ono najlakše.
Drugo pitanje, o kojim maskama je reč? Da li znaš koliko različitih ima, čak i kad izgledaju isto?
Kako virusi iskači iz očiju?
a mozda i, politicka bolest, sindrom GEBELS.Postoji, ali nije fizicka bolest. Dakle dovoljno da vidis da neko kija i kaslje, utripujes da si bolestan i to je to.
Nisi mi odgovrio na veoma jednostavno pitanje, kako se virus kreće. Kako prolazi kroz masku? Da li leti, pliva, trči ili skače?prjatelju ti uopste ne kapiras sta je virus niti to da su oci najpropusnija tacka na telu sa najmanjom zastitom od bacila
Ako prolazil molekul vazduha kroz masku, sigurno prolazi i virus koji je takodje molekul
edit:
jedina maska koja bi mogla da stiti od virusa je vojnicka gas maska ili onaj skafander sto nose![]()
Pazi, medicina kad ne zna sta je, kaze virusa mozda i, politicka bolest, sindrom GEBELS.
Virus ne moze ni da leti ni da trci ni da skace. To su molekuli koji se nalaze u atmosferi i krecu se zajedno sa vazduhom.Nisi mi odgovrio na veoma jednostavno pitanje, kako se virus kreće. Kako prolazi kroz masku? Da li leti, pliva, trči ili skače?
Kako izlazi iz očiju, da li leti, pliva, trči, ili skače?
Ne, ne kreću se sa vazduhom ako nema šta da ih nosi. A i tako relativno brzo padaju.Virus ne moze ni da leti ni da trci ni da skace. To su molekuli koji se nalaze u atmosferi i krecu se zajedno sa vazduhom.
Dakle, ne zna se kako se "virus" korone siri tacno, ali zna se koje su najslabije tacke na telu. Recimo da je korona opasnija
od otrovnog gasa. Dakle vojnicke gas maske su resenje.
Odakle ti to da brzo padaju? Da nisi mozda izolovao molekul korone pa dosao do tog zakljucka?Ne, ne kreću se sa vazduhom ako nema šta da ih nosi. A i tako relativno brzo padaju.
Hajde ovako, plastičnije malo. Neko ko je zaražen nosi masku. Kako će virus da izađe iz njega, objasni.
Znači ne može virus sam da izađe. Lepo, počinješ polako da kapiraš.Odakle ti to da brzo padaju? Da nisi mozda izolovao molekul korone pa dosao do tog zakljucka?
Pa eto ti dim iz dimnjaka, sigurno je tezi od korone pa ide na gore...
Kako ce da izadje? Pa dise kroz masku zajedno sa molekulima CO2 izaje i molekul
korone.
"Jede verstorbene Person, die zuvor COVID-positiv getestet wurde, wird in der Statistik als „COVID-Tote/r“ geführt, unabhängig davon, ob sie direkt an den Folgen der Viruserkrankung selbst oder „mit dem Virus“ (an einer potentiell anderen Todesursache) verstorben ist."Pazi, medicina kad ne zna sta je, kaze virus![]()
Dakle, kako mislis da ga nosi? Ne nosi ga nista ko sto i vazduh nista ne nosiZnači ne može virus sam da izađe. Lepo, počinješ polako da kapiraš.
Mora nešto da ga nosi. A koliko je to što ga nosi? Kad se neko nakašlje, kine ili kad priča, šta to nosi viruse?
Pošto je CO2 teži od vazduha, kako misliš da ne pada?
Kineš i virus se kapljično prenosi. Mora nešto da ga nosi, ne može sam da se kreće. To što ga nosi je daleko veće od otvora na bilo kojoj maski.Dakle, kako mislis da ga nosi? Ne nosi ga nista ko sto i vazduh nista ne nosi
i odakle ti sad zakljucak da ne moze sam da izadje? pre svega moze da izlazi
kroz pore na kozi bez problema.... i da udje preko istih. to kao pranje ruku
pa morao bi ceo da se okupas nakon svake setnje po gradu i da operes odecu
i obucu. Osim toga, alkohol ne deluje na viruse![]()
Kapljicno ;pKineš i virus se kapljično prenosi. Mora nešto da ga nosi, ne može sam da se kreće. To što ga nosi je daleko veće od otvora na bilo kojoj maski.
Kako izlazi kroz pore, puzi ili trči?
Alkohol ne utiče na viruse?
Znači molekul koji trčkara naokolo, ide sam? I provlači se kroz pore kože i iskače iz očiju?Kapljicno ;p
no comment....
covece to je molekul.
A cuj kapljicno se prenose bakterije koje su mikrorganizmi. Korona nije mikroorganizam nego molekul. Nikakav organizam, negoZnači molekul koji trčkara naokolo, ide sam? I provlači se kroz pore kože i iskače iz očiju?
Fizika i hemija vs Miroljub Petrović.
Havala na potvrdi mog prvog posta, da ponovim.A cuj kapljicno se prenose bakterije koje su mikrorganizmi. Korona nije mikroorganizam nego molekul. Nikakav organizam, nego
genetski kod koji ti udje i kvari organizam. To nije zivo bice.. to je cestica, kao cestica otrovnog gasa. Ajde da li maske stite
od suzavca? Ajde izadji sa maskom, neka bace suzavac, pa da vidis kako ces se provesti![]()
Tvoje teorije su ravne tvrdnji da je Zemlja ravna i da je centar svemiraHavala na potvrdi mog prvog posta, da ponovim.
Suzavac se razvija i umnožava u ustima, pa odatle izlazi?
Zašto moderatori ne prebace ovakve postove na Teorije zavera?
Kakav loš spin i pokušaj zamena teza. Ovo nisu moje teorije, ovo je nauka, dok ti tvrdiš da je Zemlja ravna.Tvoje teorije su ravne tvrdnji da je Zemlja ravna i da je centar svemira
Da je tako kao sto kazes i da vakcine uopste rade, sada se ne bi diskutovalo o maskama u avionu
Ali ovo cudo koje zapravo placebo bolest uvek ce predstavljati problem zato sto je jedini lek u glavi![]()
naravno da ne postoji. postoji samo zarada u tisucama milijardi od laznih testova i laznih cjepiva.a ne zna se ni dal uopste postoji korona..................
Mnoštvo ljudi ju je preboljelo i simptomi su drugačiji u odnosu na gripu ili neku sličnu virozu. Mnogi su umrli, neki u naponu snage. Prilično je bespredmetno i besmisleno raspravljati o tome postoji li korona.a ne zna se ni dal uopste postoji korona..................