Da li vi devojke imate napade panike?

samo sam jednom imala i to totalno neobjasnjivo .obozavam pse i ne bojim se ni lutalica koji se zalecu i laju.ja pruzim ruke i pocenm da tepam,svaki se pretvori u mace.a jednom sam isla sa pijace i ide tip sa rotvajlerom koji je pusten.odjednom mi je samo kliknulo i videla sam scenu kako me pas napada,ukocila sam se,preznojila,srce mi je lupalo...uzas.njih dvvojica prodjose,totalno nesvesni sta se desava.mene je odmah proslo i nikad mi se nista slicno nije dogodilo

Nemam napade panike ali imam strahove... razne... :aha:

zbirka mojih strahova je puna onih strahova koji se tiču dece i njihove sigurnosti. ovi ostali strahovi su zanemarljivo beznačajni.

napade panike imam samo ako sebi dozvolim luksuz da načinim neku tešku glupost posle koje je ishod neizvestan.
ali i to više ne radim
postala saam veoma dosadna od kako sam postala zrela i ozbiljna. veooma dosadna :lol:

zbirka mojih strahova je puna onih strahova koji se tiču dece i njihove sigurnosti. ovi ostali strahovi su zanemarljivo beznačajni.

napade panike imam samo ako sebi dozvolim luksuz da načinim neku tešku glupost posle koje je ishod neizvestan.
ali i to više ne radim
postala saam veoma dosadna od kako sam postala zrela i ozbiljna. veooma dosadna :lol:

...' nachi, i poziv na krempite bi morao da prodje kroz "dumajucce resurse"...:)

Koliko vas ima napade panike, i kako se borite protiv toga?

...ne znam tačno šta sam imala ali desilo se poodavno, pre 12 godina, da je u godinu i po dana drug preminuo od aneurizme u sekundi a momak je na sred ulice imao epi napad, takodje u sekundi. Jedne večeri sam imala baš grozno iskustvo, ne sećam se više ali kao odsecanje tela od mesta i odsecanje psihe od tela. Baš neprijatno. Problema nije bilo, problem je bio momak:lol:, koji je verovatno nešto uzeo pa je imao "strujno praznjenje". Nikada se više nije vratilo ali sam tada naučila životnu lekciju - ako ti nesto žulja um telo reaguje, poštuj osećaj koji imaš. Možda je to jedini savet koji mogu dati, verovatno nešto sto realno postoji kao problem pravi te neobjašnjive disbalanse. Mislim da je najbolje preseći sve što smeta, oporaviti se pa videti da li će se problemi nastaviti ili ih više neće biti.

Back