gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
aha..žene koje chatooju svrše u milisekoondi .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesela_zena_beogradska:Sigurna sam da nas ima josh slichnih. Ali, bez obzira, orgazam je orgazam, kakva god bila manifestacija, i nije u redu da se mushkarci ne potrude oko svih zena.
nije u redu ni da se žene postvljaju kao kraljice, samo zato što ih je teško zadovoljiti..m?
Muškarci se previše i trude, zato i ima problema kakve je postavljač teme izneo..
e onda sam ja izuzetak koji potvrdjuje pravilo...moonja:aha..žene koje chatooju svrše u milisekoondi .....
Evo, ti mene sad, recimo odbijas. Djelujes mi kao neko ko je zahtjevan i nebih se usudio flertovati s tobom. A zamisli da sam ja neki tip koji ti se svidja. Sta onda?
Maslachak:e onda sam ja izuzetak koji potvrdjuje pravilo...![]()
...ne ja sam alpska...moonja:ah... ....pa ti si Posebna....
gossca:Da, teze je muskarcima, ali sta sad? Da se lazemo da nam je nebitan orgazam? Ne kapiram.
Maslachak:...ne ja sam alpska...![]()
... a ponekad sam i stishnjena...
![]()
![]()
a da se nadjemo u c marketu, kod delikatesa? prepoznacesh me lako, ja imam pilece groodi...moonja:mmmm ...stišnjena....ja sam Koolen.... ( :
...samo ako ti je kulen u komadu... gabarita preko 400 gr....moonja:odma ćemo da orgazmiramo...jel važi? ...... ( :
Hvala Bogu, pa ne nemam svi iste rezone.Gillette:da bi muškarac bio "iebač" potrebno je da bude mentalno (i emotivno naravno) malo "distanciran" od žene. Ovde to nije slučaj.
I za tanjirom, Gazdo... i za tanjirom! 8)Gazdarica:Hvala Bogu, pa ne nemam svi iste rezone.
Jer, kad bi svi bili ovakvi, ja se u zivotu ne bih pohebala kako treba.
Sto vise volim, vise i dajem i primam. I biram muskarce koji funkcionisu po istom principu.
A, to se upravo u krevetu ponajvise vidi!
U ovom slucaju, krevet je mjesto gdje padaju sve maske, sve predrasude, sve ograde i barijere.Hard as a rock:I za tanjirom, Gazdo... i za tanjirom! 8)
Gazdarica:Nikada mi nije bila jasna ta logika da se sa voljenom osobom samo onako mlako prcka, dok se sa drugim ljudima rastura(ju) od seksa.![]()
Slažem se, ili se dobro rastura sa kime god da si ili ne! Ili znaš ili ne znaš...Gazdarica:U ovom slucaju, krevet je mjesto gdje padaju sve maske, sve predrasude, sve ograde i barijere.
Nikada mi nije bila jasna ta logika da se sa voljenom osobom samo onako mlako prcka, dok se sa drugim ljudima rastura(ju) od seksa.![]()
Nismo se razumeli. Nije to ono o cemu sam pisala.Hard as a rock:Slažem se, ili se dobro rastura sa kime god da si ili ne! Ili znaš ili ne znaš...![]()
![]()