Da li veza zavisi od orgazama?

Vesela_zena_beogradska:
Sigurna sam da nas ima josh slichnih. Ali, bez obzira, orgazam je orgazam, kakva god bila manifestacija, i nije u redu da se mushkarci ne potrude oko svih zena.

Slazem se Vesela! trebamo se potruditi ali i vi zene treba da se potruditi da se mi muskarci potrudimo ;)

Evo, ti mene sad, recimo odbijas. Djelujes mi kao neko ko je zahtjevan i nebih se usudio flertovati s tobom. A zamisli da sam ja neki tip koji ti se svidja. Sta onda?

Zato ova prica ima dva kraja. Nama muskarcima je bitna emocija. Sta nam dolazi s druge strane, kakva poruka. Nismo mi roboti koji rade na dugme i ne ponasamo se isto u krevetu sa svakom zenom.

Muskarci se trude i ok nije im lako zbog velicine, izdrzljivosti i slicno.

Ali ja da sam musko zelela bih prave i iskrene informacije.

Prava informacija je da ako vas zena voli, ona ce izdrzati pocetne probleme, bice strpljiva, pruzice vam podrsku da to sve bude ok, nece vas varati. Vazno je da uvidi vas trud i zelju da je zadovoljite.

Ako je rec o kres shemi, tu je malo tesko muskarcima... jer zena kojoj nije stalo do njih nema problem da ih otpise kao loseg ljubavnika.

Zene koje vezu zapocinju proverom u krevetu su takodje teze za osvajanje i tu moze nastati problem, jer se trazi da budete na visini zadatka. Ne prastaju se padovi.

Da, teze je muskarcima, ali sta sad? Da se lazemo da nam je nebitan orgazam? Ne kapiram.

Orgazam je vazan, ok, nije samo on vazan, ali jeste vazan zenama u meri u kojoj je bitan i muskarcima.

nije u redu ni da se žene postvljaju kao kraljice, samo zato što ih je teško zadovoljiti..m?
Muškarci se previše i trude, zato i ima problema kakve je postavljač teme izneo..

Priznajem da se u dvosatnom trudu i jednako vremenski dignutom qrcu, lako omakne svrsh, ali izvuci ga bar na 15 minuta, pa cemo svi da budemo zadovoljni, to je ono o chemu pricham. A ne kao shto reche Tsutomu - prepusti se chovek ..

ako žena hoće čoveka koji ima određene dimenzije, boju, izdržljivost i sve to za par sati, ok je. Ima pravo da ga tretira kao nekoga ko joj odgovara ( i potroši još koji put) ili ne ( i odbaci)

ako žena želi čoveka da bude uz nju zbog nekih drugih i trajnijih stvari (dakle ne samo dimenzije, izdržljivost isl) onda je to sasvim druga dimenzija.

šta ja da tražim kod žene koja npr voli kurate a nisam *****, ili ako voli crne i krupne a nisam takav?
Tu mogu da naiđem samo 1. da se nasučem ( ako mi je stalo da je zadovoljim - dakle humana varijanta ) 2. da je prcnem i odem bez ikakve brige da li sam joj bio ok ili nisam, ako je meni bilo dobro (sebichna varijanta)

gossca:
Da, teze je muskarcima, ali sta sad? Da se lazemo da nam je nebitan orgazam? Ne kapiram.

Nema potrebe da se lazemo, vec samo da se medjusobno podrzavamo. Svaki problem je zajednicki, pa se zajednicki treba i rjesavati.

p.s. drago mi je da uvidjas kako ni nama muskima nije lako i koliko nam treba podrska.
Samo sto mi muski to nerado priznajemo zbog svog ega (znas ono...mi muskarcine) :)

Gillette:
da bi muškarac bio "iebač" potrebno je da bude mentalno (i emotivno naravno) malo "distanciran" od žene. Ovde to nije slučaj.
Hvala Bogu, pa ne nemam svi iste rezone.
Jer, kad bi svi bili ovakvi, ja se u zivotu ne bih pohebala kako treba.
Sto vise volim, vise i dajem i primam. I biram muskarce koji funkcionisu po istom principu.
A, to se upravo u krevetu ponajvise vidi!

Gazdarica:
Nikada mi nije bila jasna ta logika da se sa voljenom osobom samo onako mlako prcka, dok se sa drugim ljudima rastura(ju) od seksa. :roll:

nije tu logika u pitanju, već činjenica da su ljudi promiskuitetna bića.

Isto je i kod životinja

Bik istu kravu može da oplodi 4-5 puta.
Vepar svinju oko 11 puta itd.
Posle toga prestanu da proizvode spermatozoide
Čovek sa istom osobom, vremenom jednostavno prestane da proizvodi Želju.

Back