Da li verujete u...?

U ovoj temi mene prevashodno zanima da li verujete u moci travara, gatara, zena sto saljevaju stravu i tako to...

Mada ako i vi imate kakvih nedoumica u veru u neke slicne stvari, postavite pitanje...

Dali verujes u duhove,cakru...MSM to ti je isto ko ovo gore...Dok me ne iseku ne racunam da sam izlecen....

У траваре верујем и у њихово знање и никако то не бих сврставала у ово друго...јер нема то нема везе...
Толике људе су стварно излечиле мешавине трава...сетите се само чика Јове с Романије...прави човек...и њему слични...тако да то дааааааааа :D

А ово остало...не знам шта да кажем...просто што неко овде рече човек кад је у
муци онда потеже за свачим...у нади да се избави...ја лично нисам за то...али не
могу ни да замерам људима који траже спас...оно јесте да га траже на погрешном
месту ако се обрате врачари...али....никад не реци никад...

U ovoj temi mene prevashodno zanima da li verujete u moci travara, gatara, zena sto saljevaju stravu i tako to...

Mada ako i vi imate kakvih nedoumica u veru u neke slicne stvari, postavite pitanje...

Travari, odnosno dokazana lekovitost nekih biljaka se nikako ne uklapaju u ovaj skup...
U ostalo ne verujem....
Kakvo pitanje?

Моје мишљење је да је то чиста глупост...хороскоп прочитам безвезе и то једном у месец дана...баш ме брига да ли су ми звезде наклоњене :D

Hehehe drago mi je da cujem da ovde niko ne veruje u gatare i vestice i slicne stvari... (osim drugarice od "stevca") ali ona nije ovde :)...
U svakom slucaju svi verujemo u lekovita dejstva biljaka mada tu i nije potrebana neka vera kada je to opste poznato.

Stos se tice horoskopa i ja volim da ga procitam onako iz zabave!!!

Sto se tice duhova ja licno ne... Mada jel se racunaju i vapiri? Posto znamo da se pokojni Toza povampirio, pa sta je radio zenama po selu :D

Mada zanimljivo je to sa duhovima, sta vi mislite? Neki ljudi se kunu da su ih videli!!!:eek:

Travari, odnosno dokazana lekovitost nekih biljaka se nikako ne uklapaju u ovaj skup...
U ostalo ne verujem....
Kakvo pitanje?

Da ne ponavljam ovo isto, jer kad bih ponavljala ne bih ovako lepo i odmereno izrazila misljenje da travari ne spadaju u ovaj skup.
Kao nikad nam od mente nisu prestali bolovi u stomaku ili nas kamilica nije umirila ili uva ublazila upalu mokracnih kanala pa da travare svrstamo u isti soj ljudi sa vidovitom Djemilom i Marom gatarom. :roll:

Desilo pre 2 godine da je moj muž ( koji se inače smeje takvim stvarima) našao na ulaznim vratima crn konac omotan oko pločice sa prezimenom , uvezan u čvoriće. ŠOKIRAO se i pokazao mi . Kada mi je rekao gde je konac bio naravno da sam se uplašila, ne toliko tog konca koliko nečije zle namere.Pravo da vam kažem više sam se ražalostila da postoji neko da nas tako mrzi da na taj način pokušava da nam naudi i pokušavali smo da dokučimo ko je "sumnjivac" ali nam baš niko nije pao na pamet......
Kada bih kojim slučajem videla ko to radi, dobro bi me zapamtio i nebi mu ( joj) sigurno nikada više palo na pamet tako nešto........fuj

Desilo pre 2 godine da je moj muž ( koji se inače smeje takvim stvarima) našao na ulaznim vratima crn konac omotan oko pločice sa prezimenom , uvezan u čvoriće. ŠOKIRAO se i pokazao mi . Kada mi je rekao gde je konac bio naravno da sam se uplašila, ne toliko tog konca koliko nečije zle namere.Pravo da vam kažem više sam se ražalostila da postoji neko da nas tako mrzi da na taj način pokušava da nam naudi i pokušavali smo da dokučimo ko je "sumnjivac" ali nam baš niko nije pao na pamet......
Kada bih kojim slučajem videla ko to radi, dobro bi me zapamtio i nebi mu ( joj) sigurno nikada više palo na pamet tako nešto........fuj

Taj neko nije sigurno pri cistoj svesti , slucaj koji je bio kod nas kad nam se rodio najmladji sin ... prilikom posete komsinica , babine jel ... kada su otisle mz je isla da naseg medenjaka vrati u krevetic kad jednom ups nesto je ubode , igla zabodena u jastuce ... sreca sta ga je protresla ... da joj j...m najmilije .

Ima ljudi koji veruju u te gluposti ... mada mozda ima i neke istine u tome . Licno ja neverujem u babe , zabe , gatare sto bi se reklo a travari su opet druga prica ... na njih se moze osloniti ...

redom:

u gatare ne verujem...

u horoskop- da, samo ako je lični

urokljive oči- verujem da neki ljudi emituju veću količinu negativne energije, a da opet neki ljudi to lakše primaju od drugih...

amajlije, crna i bela magija, i ostale vračke...-verujem da imaju placebo efekat, opet zavisi koliko je pojedinac tome podložan...

sudbina...-kao nepromenljivi splet okolnosti koji je namenjen pojedincu od rođenja...ne verujem...jer su ljudi ipak svesna bića slobodna da biraju uvek, čak i kad se čini da izbor ne postoji

da... sve osim poslednjeg. malo je kompleksnije.

Back