Да ли верујете у МЖ пријатељство?

Zavisi, ako je to zenska osoba sa kojom sam hteo da imam sex, ali kako David Chapel kaze: To su zene koje si hteo da tucas, ali si negde na putu ka tome skrenuo, i uleteo u zonu drugari" onda ne verujem u to prijateljstvo. Niko ne zeli da bude alternativa. Tipa da te drzi na pedali, a ako za svaki slucaj postane ocajna onda se odjednom "zaljubi" u tebe..s druge strane postoje prijateljstva gde oboje skapiraju da ne ide, nemas neku skrivenu nameru prema njoj. samim time nisi opterecen time, onda da, zasto da ne. I jako mi je bitno da ta devojka prijateljica dovodi druge devojke i upoznaje me sa njima. Ako to ne cini, onda joj samo treba rame za plakanje ciji penis drzi u staklenom zvonu.

I jeste moguce i nije,mislim da to zavisi od ljudi,i da nema jasnu definiciju moze li ili ne.
Ja licno verujem da to postoji,imam drugaricu jos iz osnovne skole,isli smo i u srednju zajedno,uvek smo jedno drugom bili tu,znali smo kako ko dise,ona je veoma lepa devojka,i nikad izmedju nas nije bilo nicega,imali smo neki odnos koji nemaju ni brat i sestra,znali smo jedno drugo kao sami sebe,danas smo malo udaljeni,ona zivi daleko od mene,ali i dalje smo ok,prijateljstvo preko 20 godina,bez sex-a.

Може да буде ако је мушкарцу та девојка тотално али тотално ван његовог неког укуса.. Мада скоро сваки мушкарац око себе има девојке које му и физички одговарају уз све остало.. Тако да је то врло, врло, врло ретко.

Back