- Poruka
- 42.311
I meni se uvek dopadne moj zubar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hm, da li je to bila kompletna misao?meni se ovaj kardiolog svideo, vrlo otvoren, brutalno iskren, odgovara na pitanje, objasni, njemu verujem,
da li ću ja da odradim rečeno je na meni

Oooo!I meni se uvek dopadne moj zubar![]()

a šta da ti kažem, oko dva metra visine, crna kosa, markantan, glas kao svila mrvu pogrubHm, da li je to bila kompletna misao?![]()
![]()

a šta da ti kažem, oko dva metra visine, crna kosa, markantan, glas kao svila mrvu pogrub
gotova misao![]()

А колики су му снови?a šta da ti kažem, oko dva metra visine, crna kosa, markantan, glas kao svila mrvu pogrub
gotova misao![]()
jok no si ti
Nego, jesi upamtila kako se zove?
Ono, da znas koga da trazis kad odes. Sutra.![]()
snovi????? ahehА колики су му снови?

Значи, могла би да се угурашjok no si ti
snovi????? aheh![]()

Поента је да не одолиш...bre što ste bezobrazni , a ja stvarno mislim da je dobar lekar a vi ovako, a znate da ne mogu da odolim na provokaciju![]()
Поента је да не одолиш...
hrmpfOooo!
Ovaj, ja sam nalik zubaru... koji prica gluposti.![]()

Ја више волим да ме гледа у зубе, иначе оде погрешни...Ne zalazi on u naše teme .
Niko kao zubar ne može da ti priđe bliže i da te gleda u oči![]()

Медо, па не морам ја баш све да знам...ajoooj aj na koronagrafiju pa da vidiš šta ti sve vidi i gde gleda i šta radi
neću više pišem, samo me izazivate![]()
pa ne može, vi o zubarima, moj je srcolog, a i nisam ništa rekla...konkretnoМедо, па не морам ја баш све да знам...

Нека, хвала, прескочићу овог путаpa ne može, vi o zubarima, moj je srcolog, a i nisam ništa rekla...konkretno
i šta fali znati nešto novo, širimo znanje![]()

Ybg, ni ja u njegove pacijente.l, a...Ne zalazi on u naše teme .
Niko kao zubar ne može da ti priđe bliže i da te gleda u oči![]()