Da li verujete migavcima?

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Opet nova tema, šta ću. :cool:

Primećujete li ispred i iza tebe neko pretiče kola ili uskače u kolonu ispred tebe bez migavca?

A tek na raskrsnici gde treba da skrećete nalevo ili nadesno sigurni ste da li ste dali migavac; ili ste zaboravili da ga isključite pa onaj s druge strane više veruje migavcu nego tebi?

Da li striktno pridržavate pravila da verujete migavcu kao neki bog bez obzira na situaciju gde može da dogodi udes ili držite očni kontakt sa vozačem ili kako kola usmerava pravac pa usporavate?

Ja kao pešak i vozačica uopšte ne verujem migavcima, bolje da sačekam da kola prvo prođe pa mirna glava.

Bitni su za tebe što si neiskusan vozač ,ja dam migavac samo da bi tebi pokazao gde da ideš a ja znam gde ću šta će mi onda migavac.

:hahaha: nista ludje nisam cuo
ne verujem ni ljudima a kamoli migavcu, pogotovo sto se moj ne vraca nego ja moram da ga vracam. a kad neko da pogresan pojeo bih ga,navede te na obilazenje sa pogresne strane pa bolje da nista nije davao
pozdravljam sve koji znaju da ga koriste, a koji ne, neka nauce

96616

http://vukajlija.com/reakcije/96616

Prilozi

• tumblr_mk18r8JUXi1qdlh1io1_r4_400.jpg
    tumblr_mk18r8JUXi1qdlh1io1_r4_400.jpg
    17,2 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Taksistima gledas u prednje tockove, oni su najjaci migavac sto se toga tice. Za ostale... posle dovoljno vremena, prakse, znas ko sta hoce bez obzira na migavce.
Sto se mene tice, postujem proceduru u 99% slucajeva. Ne dajem migacac samo kada sam u sred nekog parkinga, a i to kad nema nikog iza mene.

Back