Zasto se skoro svi muskarci pale na velike sise i sta to ima toliko znacajnog u sisama i dubokom dekolteu. Sta kaze nauka o ovom fenomenu? Mozda bi neki forumas koji lekar mogao nesto reci vise o ovome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarci se pale i na zeleno svetlo, ako su zagoreliZasto se skoro svi muskarci pale na velike sise i sta to ima toliko znacajnog u sisama i dubokom dekolteu. Sta kaze nauka o ovom fenomenu? Mozda bi neki forumas koji lekar mogao nesto reci vise o ovome.
Da.Zasto se skoro svi muskarci pale na velike sise i sta to ima toliko znacajnog u sisama i dubokom dekolteu. Sta kaze nauka o ovom fenomenu? Mozda bi neki forumas koji lekar mogao nesto reci vise o ovome.
Ćim nema sise, zmija je to.Zasto se skoro svi muskarci pale na velike sise i sta to ima toliko znacajnog u sisama i dubokom dekolteu. Sta kaze nauka o ovom fenomenu? Mozda bi neki forumas koji lekar mogao nesto reci vise o ovome.
Sad ispadoh i zmijaĆim nema sise, zmija je to.:
Ima veze sa EdipomZasto se skoro svi muskarci pale na velike sise i sta to ima toliko znacajnog u sisama i dubokom dekolteu. Sta kaze nauka o ovom fenomenu? Mozda bi neki forumas koji lekar mogao nesto reci vise o ovome.
Pa mora Bog da te pogleda bar na jednu stranuчим нема сисе има добру гузу
Mene baš duže vreme gledaoPa mora Bog da te pogleda bar na jednu stranu![]()
Ćuti, nećemo se eksponiramo. Saće guzofetišari da temu otvoreMene baš duže vreme gledao![]()
Fazon greota hebati kad je satiru vec ledjaJedino što ja pomislim kad vidim ogromne sise je "jadna žena".
Il će da iskoče oni :FOTO/VIDEOĆuti, nećemo se eksponiramo. Saće guzofetišari da temu otvore![]()
Ma i ja volim onako solidne siseIma veze sa Edipomnisam dr, al ovo je za nekog drugog dr -a
![]()
ma zezaj se ti ofcGle Paula zapanjenkazezam se bre ee
![]()
Poenta : kad sa nekim ima hemije, želiš sex, samo veličina grudi je bitna ko četvrtakMa i ja volim onako solidne sise
kad ih vidim sve zamišljam šta će da im radi... i onda mi milo
poebno kad se setim mene i šta volim da mi rade
nisam edipovac stvarno![]()
da ti kažem, ja volim da ima šta da se uhvatiPoenta : kad sa nekim ima hemije, želiš sex, samo veličina grudi je bitna ko četvrtakpod uslovom da nije fetiš
![]()