Da li vaspitavate sina da koristi pesnice samo u samoobrani i da nije kukavičluk izbegavati tuču u drugim situacijama? Na primer zbog gluposti kao sto su uvrede i tako to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vaspitavate sina da koristi pesnice samo u samoobrani i da nije kukavičluk izbegavati tuču u drugim situacijama? Na primer zbog gluposti kao sto su uvrede i tako to.
JIM: Dad, I said it was a matter of honour, remember? They called me chicken. You know? Chicken? I had to go. Cause, I didn't I'd never be able to face those kids again. I got in one of those cards and Buzz, that... Buzz, one of those kids, he got into the other car and we had to drive fast and jump, see, before the car came to the edge of the bluff and I got out okay and Buzz didn't and uh... it killed him. And I can't, I can't keep it to myself any more... That is not what I mean! Dad, I, I have never done anything right. I've been going around with my head in in a sling for years! I didn't want to drag you into this but I can't help it. See, I think, I think you can't just go around proving things and pretending like you're tough, and you can't... the look, that you feel... oh. YOU'RE NOT LISTENING TO ME! You're involved in this just like I am. Now I'm going to the police and I want to tell them I'm involved in this thing and I... (over his parent's objections)... I DON'T KNOW! I don't know. It doesn't matter. It doesn't matter. It doesn't matter. It doesn't matter. It doesn't matter. It doesn't matter.
Не сећам се да је било говора о таквим стварима.
Pravi Srbski sin se vaspitava da od pete godine bude navijač, da prvu glavu polupa sa četrnaest i da ženi nevinu. U suprotnom odgajate kukavice, fegete i šarlatane.
Da li vaspitavate sina da koristi pesnice samo u samoodbrani i da nije kukavičluk izbegavati tuču u drugim situacijama? Na primer zbog gluposti kao sto su uvrede i tako to.
Ne znam,ja sam bio dobro dete i nisam se bas proslavio time. Na kraju sam u srednjoj morao da se tucem da bih se odbranio od bagre.
Dzabe tebi sto si ti fin i miran kad je 80% generacije nekulturno i nevaspitano. Princip na kojem cu uciti svoje dete sutra da se ponasa jeste da nikoga ne dira prvi,ako bude dirao zgazicu ga,ali ako ga neko ugrozi, neka se brani svim raspolozivim sredstvima.
Najgore je kada ti neko ko se pokačio jednom u životu i to u vrtiću oko igračke krene pričati kako trebaš odmah da pokažeš stav pa te neće više dirati MALO SUTRA. Kada bagra vidi da imaš muda tek onda počinje zajebancija i tek onda skontaš koje su to u stvari kukavice jer da znaju da si fizički jači od njih ne bi te nikada pipnuli ali pošto znaju da si prosek onda se stalno vraćaju.
Ono sto sam ja primetio jeste da se uvek pojavi jedan koji je najjaci i onda ostali gravitiraju prema njemu i ulizuju mu se i crpe njegovu moc i uticaj da kinje druge.
Kao danas u politici kad se male drzave udruze uz velike i onda su te male najveci zagovaraci rata i kavgadzije,to je ta psihologija. Tu ili udaris na najjaceg ili u pocetku udaris na najslabijeg u grupi.
Vecina cete ostaviti na miru jer nemaju muda da te napadnu kad znaju da ces da se branis,a ni glavni nece hteti da te dira,ali bice tu uvek jedna podguzna muva kojoj ces smetati.
Generalno, taj prvi stav i utisak i jeste najbitniji,to u pocetku dok se uspostavlja hijerarhija je bitno da se dokazes i posle niko nece preispitivati hijerarhiju i njenu ispravnost.
Grrrrr, borba lavova!
A voliš lavove?
Volim borbu.
Onda idi nađi neku lavicu pa se bori sa njom.
Dok je bio mali jesam sugerisala da se devojcice nikada, nikada ne udaraju. Za muske tuce sam cekala da malo poraste, ali je on u drugom razredu izazvan od decaka koji je mogao u zibima da ga ponese, raspalio pesnicama i izudarao ga tako, da mu se ovaj vise nikada nije obratio. To je bila njegova jedina tuca za 17 godina. Posto je dete koje uglavnom gleda svoja posla, takvo mu je celo drustvo, znam da im kazem - kad vidite ludake da se makljaju, pomerite se sa mesta desavanja.
Skole su ti ko zatvor, izudaras najveceg siledziju pa ti se posle svi sklanjaju.
Inace ko se tuce za sve i svasta taj i ne zna za sta je vazno tuci se...
A što lavicu??