da li vas privlace

Nikoll:
Hej Kazanova...bila sam na Beckom novogodisnjem koncertu, 2003 godine..
...mozes i ti...samo je potrebno da nakon petnaest minuta, od pocetka, odes na ulaz za invalide i procices...naravno ne moras da se maskiras u invalida nema kontrole jer ne ocekuju oni slucajeve kao mi ...
Moj prijatelj zivi u becu i tamo je zavrsio medicinu jedne godine rekao mi je da on vec pet godina za redom ide na koncert...bila sma naravno sokirana jer zna da se karte cekaju po 10 do 15 godina i da basoslovno puno kostaju...Kako, pitala sam se...I eto dobi si recept...Naravno neces sedeti vec stajati jer slobodnih mesta nema..hahha
Sve u svemu nikada nisam videla toliko razlicitih nacija na jednom mestu i takve tolete i frizure...dijamante...i sve to u tisini...ulazak u salu je izgledao kao svecana procesija..toliko postovanja prem umetnosti nikada u zivotu nisam videla....

sta da ti kazem...pakuj stvari i za novu godinu idi...

..

E bas ti hvala Nikol, za ovo. Kada budem u prilici, eto i mene tamo. Gledajuci na TV-u, stvarno se vidi raskos, glamur... a sto je ono glavno, muzika uzivo, pogotovo klasika... to je nesto sto se ne moze opisati. Ovo bi tesko shvatili ono za koga je klasika samo cigu-ligu.

Sto se stajanja tice, to je najmanji problem. Cuo sam da se mnogo dugo ceka za karte..., ali je to ipak dozivljaj prisustvovati uzivo.

P.S.

Pa je l' ti ides da gledas frizure, dijamante ili...? :)

Uh Nikoll, Oathu mozes pomenuti sve, samo nemoj KOMPROMISE, jel tako srce (Oath) ;)
Oath, pa ti i ja bi lepo mogli uci na becki oncert i to na sam pocetak, zar ne? :D
A i ja bih to jako volela kao i da cujem Hor beckih decaka. Zao mi je sto nisam bila u gradu kad je gostovao Pavaroti, ali me zato Kareras odusevio.
Hrvatska...Knin... pa ti si moja zemljakinja izgleda Nikoll :)

Kazanova:
P.S.

Pa je l' ti ides da gledas frizure, dijamante ili...? :)

hahahha...vidi ti nejga pa on je i vickast....pa da isla sam u Bec i to na novogodisnji koncert da gledam vecernje toalete...pa da u sustini i to....jer koncert slusas a pre i posle njega ostaje ti da samo gledas odnos prema vrhunskoj umetnosti i procesiju elite, u pravom smislu te reci...Tako strahopostovanje prem samom objektu gde ce se odrati koncert ti lagani koraci sa kojima se ulazi i izlazi iz koncertene sale upotpunjuje ceo koncert..nikada to uzivotu nisam videla i bilo mi je fascinantno...jer kod nas bi nasa"elita" i od toga napravila paparaco shou i vasar....ovako je osecaj bio kompletan kao da sam provela sat vremena u hramu sa hiljadu istomisljenika i zaljubljenika u samo jednu jedni "stvar" koja je samo za tu priliku odabrala najsvecanije odelo koje mozete zamisliti....to nije eksponiranje vec postovanje prema "hramu"

Nikoll:
hahahhaha....ma ne pogresno sam na pisala.....ja sam licanaka poreklom ..a i ima tu i slavonije i dalmacije i crne gore i svega po malo

Ma nema veze, sto vise razlicitosti u jednom coveku, to bolje :)
Ja sam recimo najmanje zivela u Kninu, i pokupila sam od svega po malo i time se ponosim. Oath mi cak cesto kaze da sam kao rodjena beogradjanka :)

Kiss_me:
Oath mi cak cesto kaze da sam kao rodjena beogradjanka :)
..ja se po akcentu ne odajem, zvuv=cim kao da sam rodjena ovde ali samo zvucim na srecu hahah, mada ih istovremeno ubedim akcentom vrlo lako da sam bas sada dosala iz Zagreba...inace pre me pitaju da li sam imala u porodicu neke dodire sa orjentom..hahha pa zato me i zovu Pokahontas..hahhaa

Back