Da li vas pogađa ako neko poredi odnos sa decom, sa odnosom sa ljubimcima

Нервира ме кад неко о свом псу говори као о дечку или девојчици.
Кад тако нешто чујем мислим да се ради о ретарду.

O izuzetno teskom retardu,cast izuzecima onim osobama koje ne mogu da rode i slicno pa na taj nacin kompenzuju tu neku ljubav,ljudi nisu krivi,ali ostali ..... nemam reci

Znaci onima koji ne mogu da imaju decu dozvoljeno je da jako vole ljubimce, a ovima koji mogu nije dozvoljeno vec se smetraju psihicki bolesnim osobama?

Ја имам децу што ми уопште не смета да обожавам мачке (уличне јер своју немам), али ја им не говорим "девојчице моја" него цици мици или већ шта се мачкама говори.
О томе је реч а не о љубави као таквој.

Ја имам децу што ми уопште не смета да обожавам мачке (уличне јер своју немам), али ја им не говорим "девојчице моја" него цици мици или већ шта се мачкама говори.
О томе је реч а не о љубави као таквој.

Sve to ja postujem (sto si napisala),i slazem se mahom...takodje sam roditelj i takodje volim zivotinje...ne zovem ih ni "devojcice" ni " decko" ni "sine" ni "kceri"...Ali me i dalje ne pogadja LICNO, ako neko to radi...Tema je: Da li vas pogadja ako neko poredi...
Svako ima svoje razloge i potrebe. Zasto osudjivati bilo koga, narocito ako nas licno ne ugrozava.
:)

Sve to ja postujem (sto si napisala),i slazem se mahom...takodje sam roditelj i takodje volim zivotinje...ne zovem ih ni "devojcice" ni " decko" ni "sine" ni "kceri"...Ali me i dalje ne pogadja LICNO, ako neko to radi...Tema je: Da li vas pogadja ako neko poredi...
Svako ima svoje razloge i potrebe. Zasto osudjivati bilo koga, narocito ako nas licno ne ugrozava.
:)

Не погађа ме али ме нервира. Имам једну рођаку која је опседнута својим репатим "дечаком", јбт увек се зезнем кад крене да прича, помислим да је реч о неком човеку.

Ne ali su Bozja bica. I po cemu to mi kao ljudi treba da mislimo da su u Bozjim ocima manje vredni od nas? Nije mi jasno zasto ljudi vole da sve bave onim sto ih se ne tice. Svako ima pravo da svoju ljubav usmeri u pravcu kom zeli. Kako kazu "svaka luda ima svoje zadovoljstvo". Imam i psa i dete i naravno da ne moze u mom srcu pas da zauzima vaznije mesto od mog deteta, ali da moze veoma vazno, moze. Ne volim kad me neko preterano davi nerealnim uspesima i dostignucima svog deteta, pa tako ne ni svojim kucnim ljubimcima. Treba biti umeren u svemu. Ali kad cujem ono u fazonu " bolje da je usvojio dete nego sto baca pare na dzukelu", pozli mi. Ko ima pravo da odredjuje nekom kako ce da trosi svoje vreme, energiju i pare?

Back