Da li vas nervira kako izgledate svakoga dana?

maldaneri

Aktivan član
Poruka
1.158
Drage dame, svakoga dana mi se desava ista prica. Imam lepu garderobu, sminku i razne dodatke koji su potrebni da izgledam dobro. Medjutim, nekim cudom (verovatno zvanim obaveze) svakoga dana mi je sve polu raspareno, nesredjeno i lose. Ima tu uticaja i rialitija u kojima su svi (inostranih naravno) uvek sredjeni od ujutru do uvece ( sto nije realno ali ipak utice na mene). I tako svkaoga dana mi nesto "fali" da bih bila do kraja zadovoljna izgledom. Onda se nerviram, mislim da cu sutra ustati bar sat ranije i sve srediti makar umrla.. I naravno sutra opet ista prica jer je sve drugo bitnije od mene.
Ako imate slicna iskustva pisite. Saveti su dobro dosli kao i neki trikovi koje koristite da ubrzate proces spremanja. Hvala svima. :D

Ljudi moji,u zivotu ima toliko bitnijih stvari nego robovati izgledu,visiti na ogledalu satima i opterecivati se previse.Neke sitnice koje mi primetimo na sebi i koje nas nerviraju i nekome znaju cak i dan da pokvare drugi ludi uopste ni ne primete.Slazem se da fiziki izgled jeste bitan u nekoj meri,i da nas ljudi donekle po njemu procenjuju,ali to su samo prvi momenti.Nista drugo.Ja se nasminkam za deset minuta,obucem za pet,spremim otpilike sta cu nositi za sutra i sve mi je na dohvat ruke.Sve je to stvar licnosti i stila,kako se ko oseca i sta ko voli da nosi.Ja sam kezual..nemam zivaca za druge rabote.

OK. Razumem stavove koje imate. Ipak, ja sam i dalje opterecena svim i svacim. Kada nadjem model kako biti skockan svakoga dana a pored toga obavljati i kucne poslove, posao i sve ostalo sto zenama pada na teret.

pa niko ne ocekuje da budes isto obucena i za posao i za obavljanje kucniih poslova
.mozda bi mogla ako te to zaista opterecuje da odvojis vreme za vreme vikenda pa na vesalice pokacis kombinacije koje ces nositi cele nedelje.sve to probas,pa probas i nakit koji ide uz to,pa zakacis i njega.
kazu da treba imati nekoliko bazicnih komada garderobe oko kojih vrtis pricu

Poslednja izmena:
Nemam problem te vrste.
Moj problem je što nemam DOVOLJNO lepe garderobe i nemam sve što oću da imam.
:lol:

Što se tiče problema sređivanja, imala sam ga pre. SEćam se bre na faxu, ustanem sat vremena ranije da se našminkam, obučem.
Sad sam gotova za 15 minuta sa šminkanjem.
Preko dana bacim samo malo karmina i maskaru (.
Uveče kad izlazim, bacnem malo tečnog pudera u boji kože ( 10 sekundi), namažem karmin ( 10 sekundi) , stavim maskaru (15 sekundi) , očešljam se
( ponekad), istuširam, nabacim odeću i palim.
Uveče mi ponekad treba malo više ako stavljam eyeliner mada sam se već i u tome toliko izveštila da sam gotova za minut. Ako sam lenja ( ako je moguće biti lenjiji od ovoga) onda samo natackam neku senku na oči.

Jedino mi je uvek bitno da mi je kosa čista i da su mi nokti čisti te da ne bazdim :lol:
A za sve ostalo..tu je crveni karmin :lol:

Iovako ću, koliko god pred izlazak izgledala ko Odri Hepbrn, po dolasku kući nakon celonoćnog ludovanja po gradu izgledati ko Kortni Lav, ******.

pa niko ne ocekuje da budes isto obucena i za posao i za obavljanje kucniih poslova
.mozda bi mogla ako te to zaista opterecuje da odvojis vreme za vreme vikenda pa na vesalice pokacis kombinacije koje ces nositi cele nedelje.sve to probas,pa probas i nakit koji ide uz to,pa zakacis i njega.
kazu da treba imati nekoliko bazicnih komada garderobe oko kojih vrtis pricu

Elem, najbolji saveti su upravo ovo.
Planirati unapred :D

Drage dame, svakoga dana mi se desava ista prica. Imam lepu garderobu, sminku i razne dodatke koji su potrebni da izgledam dobro. Medjutim, nekim cudom (verovatno zvanim obaveze) svakoga dana mi je sve polu raspareno, nesredjeno i lose. Ima tu uticaja i rialitija u kojima su svi (inostranih naravno) uvek sredjeni od ujutru do uvece ( sto nije realno ali ipak utice na mene). I tako svkaoga dana mi nesto "fali" da bih bila do kraja zadovoljna izgledom. Onda se nerviram, mislim da cu sutra ustati bar sat ranije i sve srediti makar umrla.. I naravno sutra opet ista prica jer je sve drugo bitnije od mene.
Ako imate slicna iskustva pisite. Saveti su dobro dosli kao i neki trikovi koje koristite da ubrzate proces spremanja. Hvala svima. :D

Svakoj zeni se desava nezadovoljstvo sobom to ne treba da te brine!Nemoj ujutru nego cim dodjes s posla sredis stvari,jer tako samo odlazes!Sutradan kad ustanes imaces sve sredjeno obuces to sto si premila,nabacis sminku i opet ces biti nova. ;)

Pola sata ujutru je ženi sasvim dovoljno da se lepo spremi za posao :manikir:. Da sve bude na svom mestu. Da deluje sveže i pristojno. Da ništa ne štrči i ne odudara. Želeti izgledati lepo nije gubljenje vremena, to je samo poštovanje i sebe i onih koji će nas tog dana gledati. I naravno posle svega samo :) na lice, u suprotnom :besna:, svaka doteranost pada u vodu, i to blatnjavu.

Ljudi moji,u zivotu ima toliko bitnijih stvari nego robovati izgledu,visiti na ogledalu satima i opterecivati se previse.Neke sitnice koje mi primetimo na sebi i koje nas nerviraju i nekome znaju cak i dan da pokvare drugi ludi uopste ni ne primete.Slazem se da fiziki izgled jeste bitan u nekoj meri,i da nas ljudi donekle po njemu procenjuju,ali to su samo prvi momenti.Nista drugo.Ja se nasminkam za deset minuta,obucem za pet,spremim otpilike sta cu nositi za sutra i sve mi je na dohvat ruke.Sve je to stvar licnosti i stila,kako se ko oseca i sta ko voli da nosi.Ja sam kezual..nemam zivaca za druge rabote.
Naravno.I posle nas muške udave sa (bespotrebnim) ripitom ''jesam li lepa'' x 100 u toku sastanka.

Najbolji je lek imati dobar san. Dzaba sminka, garderoba, ako nisam naspavana samoj sebi sam mrska, a samim tim i drugima. 7 sati sna, umivanje, tusiranje, kombinaciju smislim za minut, malo rumenila, senke, maskare, ruz, ocesljam se spakujem i to je to. Tada se dobro osecam. Dok mi, kad imam neredovan san, treba pola sata da dodjem sebi, pola sata da se nasminkam i licim na nesto, i opet nisam zadovoljna. Jos sam natecena, pa nikakva sminka ne pomaze.
San je za mene najkvalitetnije sredjivanje.

Back