Da li vas nervira kada je neko spor u nečemu?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.590
Znate one situacije kada ste u nekom poslu sa kolegom, a on tri sata radi nešto što se može završiti za duplo manje vremena? Je li imate poriv da mu otmete iz ruku i da vi umesto njega završite? ;) Ili čekaš prijateljicu da se spremi za izlazak a ona pola sata namešta jednu narukvicu? :mrgreen: moje razmišljanje tada je otprilike ovakvo : Aman, il je stavi Il skini ako ne umeš brže da je zakopčaš ;) u stvari, ja joj to kažem ali postoje situacije kada ne možeš reći tako sporim ljudima ds budu malo brži i onda ti ostaje da se ili nerviraš.il pronađeš način da budeš strpljiv. I jeste li brzi ili spori? ;)

Ne. Mora da postoji razlog, bilo da hoce da kilavi , bilo da razmislja nesto bilo da nesto proba, bilo da ne moze brze...jeste izgledam lud kad na kasi cekam 10 min, umesto da kazem zurim i prodjem jer hocu da izadjem, ali bolje je bez nervoze.
Slicno je i u voznji, zna zasto je zabagovao i stao...ne moram ja da mu pricam da je zabagovao..

Zivim u drustvu gde je pola mentalno zastranilo , a druga polovina zaostala...tako da je gubljenje vremena ne samo neminovnost nego je i udaranje kontre i namerno unistavanje zivota ostalih, i to radi vecina...

Znate one situacije kada ste u nekom poslu sa kolegom, a on tri sata radi nešto što se može završiti za duplo manje vremena? Je li imate poriv da mu otmete iz ruku i da vi umesto njega završite? ;) Ili čekaš prijateljicu da se spremi za izlazak a ona pola sata namešta jednu narukvicu? :mrgreen: moje razmišljanje tada je otprilike ovakvo : Aman, il je stavi Il skini ako ne umeš brže da je zakopčaš ;) u stvari, ja joj to kažem ali postoje situacije kada ne možeš reći tako sporim ljudima ds budu malo brži i onda ti ostaje da se ili nerviraš.il pronađeš način da budeš strpljiv. I jeste li brzi ili spori? ;)
Kvalitet zivota se drasticno poboljsa kad se usporis , do tebe je.

Ne nervira me toliko kada je neko spor u rutinskim poslovima, doterivanju, hodu, ali me užasno nervira kada neko sporo razmišlja,
još ako hoće nešto da objasni a sporo razmišljanje i usporeno izražavanje, unervozim se.
A da, to sam zaboravila ;) ja tada počnem da završavam rečenice umesto te osobe :D

Normalno da me nervira :mrgreen:
Najvise me nervira kada spremna za polazak negde nekog cekam.

Izmedju ostalih nerviranja prednjaci ovo mozda. I naravno, drskost, bezobrazluk, bahatost, umisljenost, alavost..
@Lagerta pratis moj put :kafa:

Mada to nije sporost vec nesto drugo.
Spori ljudi me generalno ne nerviraju.
Kada vidim da postoji razlog za to sto su spori.

Kašnjenje nema veze sa brzinom već sa organizacijom i planiranjem. Ali planirano sporo obavljanje obaveza me izluđuje :)
Moja dobra prijateljica sve dobro isplanira unapred, kada treba da se realizuje zamisao, ona uhvati da radi nešto skroz nebitno za taj dan i taj mesec, ali ona to bespotrebno radi i dalje i izluđuje sve oko sebe.

Primer: otvori ormar da se obuče za tu priliku, onda uzme da baš u toj situaciji pravi raspoed u ormaru, slaže robu, izbacuje nepotrebno.
Ko to nije doživeo ne zna šta je nerviranje. :rotf:

Back