Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.159
Neda ukraden uh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, могу се сложити, можда чак има и нечег озбиљног. И да, увек сам и био става да за све има разлогUvek ima neki razlog , samo nije možda svestan
Nešto nas prosto nervira i iritira.
Savet: takvu vrstu nesvesne iritacije treba uvek ozbiljno uzeti u obzir. Tu uvak ima nečeg.
Она те нервира без разлога? Или те нервира због нечегаNeda ukraden uh
Па видиш, није баш без разлога. Ипак имаш разлог зашто те живцираZbog cele nadmene pojave
То свако, веруј ми на реч. Свако себе највише нервира. Тојест, већина ако узмемо у обзир да свако значи 100%Ne treba niko da me iznervira, dovoljno sama sebe iznerviram![]()
Добро је бити свестан свих својих емоција. Просто за све мора бити неки узрокBez razloga-ne.
То смо још давно горе дешифровали. Али просто поготово кад си млад има оно кад те нешто "иритира у гласу", гримаси, ал не знаш тачно штаAko me neko nervira ,uvek je s razlogom.
Nije mi se desilo.Na takve stvari ne obraćam pažnju.Nerviraju me postupci i pogani jezici.То смо још давно горе дешифровали. Али просто поготово кад си млад има оно кад те нешто "иритира у гласу", гримаси, ал не знаш тачно шта
Тако заправо и треба. Ја сам навео свој лични пример горе ал чим размислим о томе, неутралишем гаNije mi se desilo.Na takve stvari ne obraćam pažnju.Nerviraju me postupci i pogani jezici.