Да ли вас неко нервира без разлога

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Реално, за све постоји разлог. Али, сигурно да вам се барем једном десило да вас неко тако иритира и нервира али без неког видљивог разлога.

Просто не знате зашто вам неко не прија и зашто ту особу не подносите. Ја например тако нешто осећам према маћехи, и искрено, не знам зашто се тако осећам.

Не осећам да ми је она "одузела оца" нити мислим да ту има љубоморе, али ето, нервира ме њен глас, многе ствари.

Што је наравно, врло ружно, али је тако. Каква је код вас ситуација и да ли вам се дешавало?

Sam si rekao, nervira te njen glas (razlog) :P
Bez razloga nije moguće. Kažem za mene, naravno.
Па да наравно, само што њен глас није ружан, али ме безразложно нервира. Нервира ме исто као њена појава. Врло ружно али је истинито.

Nije valjda da si mašta o stepmom fantaziji pa te odbila? Šalim se naravno. :per:
Хахахаха, ма не, она је ипак мајка мог брата и сестре па на то не гледам тако. Не знам, безразложно је на први поглед. Ипак, можда само нисам дошао до одговора?

Нисам ни ја, најстварније ти кажем. Ал ево, дао сам пример изузетка
Ne bi trebalo da te neko nervira bez razloga ili zbog nečeg na šta ne može da utiče tipa glas.

Да ли ви једно друго нервирате са, или без разлога, питам се?🤔 Шта ви мислите, имате ли одговор?
Ranije me je više nervirao.

Back