scaryv
Ističe se
- Poruka
- 2.406
svi znamo onu priču o intuiciji, i onome, ,,ako osećaš da te je prevario, ima tu nešto"
Kakva su Vaša iskustva?
Kakva su Vaša iskustva?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam. nikad do sada nisam bila prevarena.
.
...pa mozze se tako reci.... ili... bolje recheno... nisam bila u vezama u kojim postoji pojam "prevara"... gde je prevara bila nebitan faktor. (mislim, varala sam sa njima... )Хоћеш рећи - никад ниси сазнала да си била преварена? :wink:
...pa mozze se tako reci.... ili... bolje recheno... nisam bila u vezama u kojim postoji pojam "prevara"... gde je prevara bila nebitan faktor. (mislim, varala sam sa njima... )
onda kad je postao bitan, samo u jednoj vezi, znam da nisam bila prevarena.
desh` prostije. u zzivotu sam imala samo jednu "pravu" vezu. do koje mi je stalo. u kojoj mi nije bilo svejedno da li sam ili nisam prevarena.... u kojoj sam volela da sam jedina. i u toj vezi nisam bila prevarena.ne razume...
desh` prostije. u zzivotu sam imala samo jednu "pravu" vezu. do koje mi je stalo. u kojoj mi nije bilo svejedno da li sam ili nisam prevarena.... u kojoj sam volela da sam jedina. i u toj vezi nisam bila prevarena.
uh tanka je linija izmedju paranoje i intuicije..ko ce ga znati
u mojoj nijeU zenskoj prirodi je da, ako se on ne javlja dva dana ili se na primer cudno ponasa dva dana, da pocnu da sumnjaju i da razvijaju filmove i teorije u svojoj glavi...
svi znamo onu priču o intuiciji, i onome, ,,ako osećaš da te je prevario, ima tu nešto"
Kakva su Vaša iskustva?
Мудра жена - срећан брак дуг 30 година!
da li vas je nekada prevario osećaj da ste prevareni
Pa sad, mudra ili ne, ali svakako je reshila da ostane u tom braku po svaku cenu, makar to znachilo da svoju inteligenciju dovede u pitanje.
.
а стабилан брак опстаје 30 година...
Stabilan brak koji se odrzava na lazima i praktichno ignorisanju, zatvaranju ochiju .. `ebesh takav brak. Kome treba kavez satkan od lazi?